مقاله بررسی اثرات ژئومورفولوژیکی وقوع خشکسالی های اخیر و پایش مکانی پیامدهای آنها، در حوضه های کوهستانی مناطق نیمه خشک (با استناد به مدارک و شواهد میدانی) مطالعه موردی: حوضه آذرشهر چای – واقع در دامنه های غربی کوهستان سهند (شمال غرب ایران)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات ژئومورفولوژیکی وقوع خشکسالی های اخیر و پایش مکانی پیامدهای آنها، در حوضه های کوهستانی مناطق نیمه خشک (با استناد به مدارک و شواهد میدانی) مطالعه موردی: حوضه آذرشهر چای – واقع در دامنه های غربی کوهستان سهند (شمال غرب ایران) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات ژئومورفولوژیکی وقوع خشکسالی های اخیر و پایش مکانی پیامدهای آنها، در حوضه های کوهستانی مناطق نیمه خشک (با استناد به مدارک و شواهد میدانی) مطالعه موردی: حوضه آذرشهر چای – واقع در دامنه های غربی کوهستان سهند (شمال غرب ایران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات ژئومورفولوژیکی وقوع خشکسالی های اخیر و پایش مکانی پیامدهای آنها، در حوضه های کوهستانی مناطق نیمه خشک (با استناد به مدارک و شواهد میدانی) مطالعه موردی: حوضه آذرشهر چای – واقع در دامنه های غربی کوهستان سهند (شمال غرب ایران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات ژئومورفولوژیکی وقوع خشکسالی های اخیر و پایش مکانی پیامدهای آنها، در حوضه های کوهستانی مناطق نیمه خشک (با استناد به مدارک و شواهد میدانی) مطالعه موردی: حوضه آذرشهر چای – واقع در دامنه های غربی کوهستان سهند (شمال غرب ایران) :

تعداد صفحات:۱۴

چکیده:

حوضه های کوهستانی مناطقنیمه خشک، از حساس ترین مناطق برای وقوع خشکسالی های شدید و از گستره های مستعد برای بروز انواع پیامدهای آن محسوب میشوند. در چنین مناطقی، حضور دامنه های پر شیب و عمدتا ناپایدار، پوشش گیاهی تنک، ضخامت کم خاک های قابل کشت، چرای مفرط و … باعث شده است که اجزاء سیستم های مختلف حاکم در چنین مناطقی، حساسیت های زیاد و عکس العمل های شدیدتری در برابر نوسانات بارش و وقوع خشکسالی ها از خود نشان می دهند و به دنبال تداوم خشکسالی ها ، تغییرات پدید آمده برجسته تر و در مواقعی به حد بحرانی برسد. حوضه های کوهستان سهند، بویژه حوضه های غربی و در راس آنها، حوضه آذرشهر چای، به شدت از وقوع خشکسالی های اخیر آسیب دیده است. پوشش گیاهی در بخش های بالا دست حوضه، که عمدتا از چشمه های تغذیه می شدند، امروزه با خشک شدن آنها، از سطوح شیبدار برچیده شده و دامنه ها به انواع فرسایش، بویژه برای فعالیت فرسایش خندقی و شیاری مستعد شده اند و مهمتر از تمامی مواردی که ذکر شد، ثروت ملی این منطقه، یعنی درختان گردو و در اثر وقوع خشکسالی های اخیر به تدریج در حال خشک شدن هستند. با کاهش محصولات گردوو افزایش جدال بر سر تقسیم آب و همچنین عدم توجه مسئولین به مدیریت مناسب آب، روستائیان مجبور به ترک روستاها شده اند. به همین دلیل، تعداد روستاهای کاملا از سکنه خالی شده و روستاهایی که بخشی از آنها متروک مانده اند، در سالهای اخیر افزایش یافته است. دربخش های پایین دست، یعنی حوالی سواحل دریاچه شور ارومیه، خشکسالی ها و پیامدهای آن به گونه های دیگر ظاهر شده است. گسترش پلایا ها و شور شدن آب چاه ها از جلوه های عمده چنین خشکسالی هایی است. در این مقاله سعی شده است با استفاده از پایش مکانی و با بکارگیری تکنیک GIS ، پیامدهای وقوع خشکسالی های اخیر در حوضه های کوهستانی ، دریک حوضه نمونه ارائه شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.