مقاله اولین گزارش از آلودگی جیوه به عنوان یک عنصر سمی زیست محیطی در کبدماهی سوف سفید(Sander Luciperca) دریای خزر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اولین گزارش از آلودگی جیوه به عنوان یک عنصر سمی زیست محیطی در کبدماهی سوف سفید(Sander Luciperca) دریای خزر دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اولین گزارش از آلودگی جیوه به عنوان یک عنصر سمی زیست محیطی در کبدماهی سوف سفید(Sander Luciperca) دریای خزر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اولین گزارش از آلودگی جیوه به عنوان یک عنصر سمی زیست محیطی در کبدماهی سوف سفید(Sander Luciperca) دریای خزر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اولین گزارش از آلودگی جیوه به عنوان یک عنصر سمی زیست محیطی در کبدماهی سوف سفید(Sander Luciperca) دریای خزر :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

جیوه ازعناصر بسیار سمی در محیط زیست میباشد به طوری که در میان آلاینده های فلزات سنگین، بیشترین توجه به جیوه معطوف بوده است واثرات آن برسلامت انسان و دیگر موجودات زنده به تفصیل مورد بررسی قرار گرفته است. از آنجایی که بیش از ۹۰% متیل جیوه در ارگانیسم های آبی تجمع می یابد، مهمترین منبع در معرض قرار گرفتن انسان نسبت به متیل جیوه مصرف ماهی است. ماهی بخش مهمی از رژیم غذایی انسان را تشکیل میدهد به همین علت بسیاری از مطالعات آلودگی فلزات در بافت های مختلف ماهی صورت گرفته است. ماهی سوف سفید دریای خزر یکی از ماهیان در خطر انقراض و پر ارزش شیلاتی است . به منظور ارزیابی غلظت جیوه درکبد ماهی سوف ، ماهی سوف سفید دریای خزر(جنوب غربی دریای خزر) به عنوان جامعه آماری انتخاب و نمونه برداری در زمستان ۱۳۸۴ انجام شد. پس از بیومتری و آماده سازی نمونه ها با استفاده از دستگاه Analyser Mercury AMA 254 lecoمقادیر جیوه موجود در کبد ماهی سوف مورد اندازه گیری قرار گرفت . نتایج نشان داد کهغلظت این عنصر در کبد برابر ng/g 0.30389میباشد که پایین تر از حد مجاز ارائه شده توسط FAO می باشد. مطالعه همبستگی بین طول و وزن ماهیو غلظت جیوه در این اندام هیچ گونه همبستگی معنی داری را نشان نداد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.