مقاله کاربرد تخمین های احتمالی ماشین های بردار پشتیبان در پهنه بندی کیفی آب رودخانه ها مطالعه موردی: رودخانه کارون – دز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد تخمین های احتمالی ماشین های بردار پشتیبان در پهنه بندی کیفی آب رودخانه ها مطالعه موردی: رودخانه کارون – دز دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد تخمین های احتمالی ماشین های بردار پشتیبان در پهنه بندی کیفی آب رودخانه ها مطالعه موردی: رودخانه کارون – دز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد تخمین های احتمالی ماشین های بردار پشتیبان در پهنه بندی کیفی آب رودخانه ها مطالعه موردی: رودخانه کارون – دز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد تخمین های احتمالی ماشین های بردار پشتیبان در پهنه بندی کیفی آب رودخانه ها مطالعه موردی: رودخانه کارون – دز :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

رودخانه کارون بزرگ در بخش جنوب غربی ایران واقع شده و به عنوان پرآب‌ترین و طویل‌ترین رودخانه کشور، در مسیر خود، آب شرب شهرها و روستاهای زیادی را تأمین می‌نماید. این رودخانه به همراه رودخانه دز در حدود یک پنجم منابع آب سطحی کشور را تشکیل می‌دهند. آب این رودخانه‌‌ها توسط منابع آلاینده فاضلاب‌های شهری، منابع آلاینده‌ صنعتی، شهرک‌های صنعتی، کشت و صنعت¬ها و زه‌آب‌های کشاورزی آلوده می‌شود. طبق بررسی اندازه‌گیری‌های کیفی انجام شده، کیفیت آب این رودخانه¬ها از نظر متغیرهای کیفی متعددی به ویژه فلزات سنگین،TDSوباکتریهای کلیفرم گوارشیاز استانداردهای کیفیت آب رودخانه تخطی می‌کند.
پهنه¬بندی کیفی آب رودخانه می¬تواند اطلاعات مهم و قابل توجهی برای توسعه سیاست‌های مدیریت کیفی آب رودخانه، به دست دهد. در این مقاله، یک شیوه نوین برای پهنه¬بندی کیفی آب رودخانه¬ها، توسط کلاس¬بندی ماشین¬های بردار پشتیبان به شیوه تخمین‌های احتمالیارائه شده است. شیوه تخمین‌های احتمالی به تازگی به قابلیت¬های ماشین‌های بردار پشتیبان اضافه شده است و تاکنون کار¬بردهای آن بسیار محدود می¬باشد. هدف از پهنه¬بندی احتمالاتی تعیین بازه‌های مشابه از نظر آلودگی، تعیین کلاس‌های مختلف برای کیفیت آب در بازه‌های مختلف رودخانه، تخمین مقدار احتمال تعلق هر بازه به هر کلاس و شناسایی بازه‌های بحرانی است. ماشین¬های بردار پشتیبان ابزار جدید و قدرتمندی برای فراهم¬کردن راه حل¬هایی برای دسته¬بندی و رگرسیون می¬باشند. در این مقاله، با استفاده از اطلاعات کیفی آب جمع¬آوری شده از نقاط پایش کیفی در طول رودخانه¬های کارون و دز، کارایی روش پیشنهادی ارزیابی شده است. نتایج حاکی از آن است که شیوه پیشنهاد شده می¬تواند اطلاعات با ارزشی برای پشتیبانی از تصمیم‌گیری و کمک به مدیریت کیفی آب در این ناحیه ارائه کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.