مقاله آثار زیست محیطی گاز رادُن در آبهای آشامیدنی ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله آثار زیست محیطی گاز رادُن در آبهای آشامیدنی ایران دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله آثار زیست محیطی گاز رادُن در آبهای آشامیدنی ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آثار زیست محیطی گاز رادُن در آبهای آشامیدنی ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله آثار زیست محیطی گاز رادُن در آبهای آشامیدنی ایران :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

بخش گسترده از پرتوگیری انسان از پرتوهای یونساز درمحیط زیست، و دچار شدن به آثار آن، از منابع طبیعی، به ویژه مواد پرتوزا در پوسته زمین است. از جمله مهمترین اینمواد پرتوزا، سه زنجیره اصلی واپاشی ، به ویژه عناصری مانند رادیوم و رادن، و محصولات واپاشی کوتاه عمر گاز رادان است.
منابعگاز رادان، در کلیه سازه ها و ساختمان ها، از جمله خاک زیر ساختمان، مصالح ساختمانی، سوخت های فسیلی ، و آب مصرفی یافت می شود. درجه اهمیت هر یک از این منابع در آزاد نمودن گاز رادان در هوا، بستگی تنگاتنگی با موقعیت ساختمان، غلظت گاز و نیز غلظتعنصر تولید کننده آن (رادیوم – ۲۲۶) در مکانیادشده دارد. حدود ۷۰% دز پرتوگیری داخلی از رادینوکلیدهای طبیعی و حدود ۴۶% کل دز پرتوگیری انسان ازمنابع طبیعی متعلق به این گاز و فراورده واپاشی آن است.
افزایش ابتلا به ریسک سرطان دستگاه های تنفسی و گوارشی، در اثر تنفس و یا آشامیدن آمیخته در آب این گاز ومحصولات واپاشی آن به اثبات رسیده اس. یکی ازمهمترین منابعگاز رادن در زندگی بشری، آب آشامیدنی و مصرفی به ویژه آن دسته آب هایی که ازمنابع زیر زمینی (چشمه، گاه، کاریز) و به خصوص از بستر گرانیتی گرفته میشوند، است.
در سازمان انرژی اتمی ایران، پژوهش های فراوامی در زمینهروش های اندازه گیری گاز رادن و محصولاتواپاشی آن، به ویژه در آب آشامیدنی و ساختما ن های مسکونی انجام شده است.
همچنین مابین پیوند تنگاتنگ افزایشغلظت گاز رادان در هوای منطقه و احتمال رخداد زمین لرزه هم پروژه هایی در دست اجراست. هدف از این مقاله بررسی گاز رادن، به عنوان یک ماده پرتوزای سرطان زا، در آب های آشامیدنی ، به ویژه آب های زیر زمینی ایران و ارائه پیشنهادها و راه کارهای عملی جهت کاهش غلظتگاز رادن در آن است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.