مقاله بررسی شاخص های باکتریولوژیک منابع شهرستان خوی و روستای های حومه ومقایسه آن با استانداردهای جهانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی شاخص های باکتریولوژیک منابع شهرستان خوی و روستای های حومه ومقایسه آن با استانداردهای جهانی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی شاخص های باکتریولوژیک منابع شهرستان خوی و روستای های حومه ومقایسه آن با استانداردهای جهانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی شاخص های باکتریولوژیک منابع شهرستان خوی و روستای های حومه ومقایسه آن با استانداردهای جهانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی شاخص های باکتریولوژیک منابع شهرستان خوی و روستای های حومه ومقایسه آن با استانداردهای جهانی :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

فاضلاب شهری ونیز کاهش نزولات جوی طی دهه گذشته، در معرض خطر کمبود وآلودگی آب قرار دارد. ازاین رو بدلیل اهمیت موضوع،این تحقیق جهت تعیین خصوصیات میکروبی و انطباق آن با استانداردهای آب شرب طی دوره یک ساله ۸۵-۸۴ صورت گرفت. بررسی باکتریولوژیک منابع آب بر روی ۱۷۷۶ نمونه ارسالی شهری و روستایی نشان دادکه در منابع شهری کنترل و پایش منظمی برروی سیستم تصفیه آب انجام می گیرد، هیچگونه آلودگی مشاهده نگردید و نتایج منطبق بر شاخص هایبیولوژیکی جهانی بوده اند. ولی روستاهای حومه بدلیل بالا بودن سطح آبهای زیرزمینی، عدم بهسازی صحیح چشمه و قنات ها وآلودگی ثانویه (حتی درچاهای عمیق) و عدم پایش و راهبری صحیح سیستم تصفیه، حدود ۱۹۱۴% آلودگی ها را نشان دادند که سهم آلودگی در چشمه ها تقریبا ۵۶% ،چاههای عمیق ۳۲% ،چاههای دستی و نیمه عمیق ۹% و نهایتاٌ قنات ها ۳% کل آلودگیها را به خود اختصاص داده اند. میانگینMPN اولیه نمونه های مورد آزمایش ml100/عدد ۱۲۸ وکلیفرم کل ml100/عدد ۱۰۰ وکلیفرم های گرماپای ml100/عدد ۶۳ است. نتیجه تمامی نمونه های مورد آزمایش از نظر التور منفی بودند.
لذا نتیجه گیری می شود مشکلاتچاههای عمیق ناشی از عدم بهسازی و تجهیز مناسب چاه، عدم رعایت حریم چاه و عدم وجود تجهیزات مناسب گندزدایی می باشد چشمه ها و چاههای دستی و نیمه عمیق نیز بطور مناسبی تجهیز و بهسازی نشده اند و لازم است مطالعات بیشتری در خصوص تامین آب کافی و سالم در منطقه انجام گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.