مقاله پیش بینی بلند مدت بارش با استفاده از سیگنال های هواشناسی، کاربرد شبکه های عصبی مصنوعی (منطقه جنوب شرق ایران)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پیش بینی بلند مدت بارش با استفاده از سیگنال های هواشناسی، کاربرد شبکه های عصبی مصنوعی (منطقه جنوب شرق ایران) دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پیش بینی بلند مدت بارش با استفاده از سیگنال های هواشناسی، کاربرد شبکه های عصبی مصنوعی (منطقه جنوب شرق ایران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پیش بینی بلند مدت بارش با استفاده از سیگنال های هواشناسی، کاربرد شبکه های عصبی مصنوعی (منطقه جنوب شرق ایران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پیش بینی بلند مدت بارش با استفاده از سیگنال های هواشناسی، کاربرد شبکه های عصبی مصنوعی (منطقه جنوب شرق ایران) :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

پیش بینی بلند مدت بارش در برنامه ریزی و مدیریت منابع آب، خصوصا در مناطق با اقلیم خشک و نیمه خشک، از اهمیت بالایی برخوردار است. دراین مقاله، روشی برای پیش بینی بارش سیگنال های بزرگ مقیاس اقلیمی به عنوان پیش بینی کننده (Predictor) و شبکه های عصبی مصنوعی به عنوان ابزار شبیه سازی و پیش بینی کننده، مورد استفاده قرار گرفته اند. روش ارائه شده از دو گام تشکیل شده است. درگام اول، ارتباط بین سیگنال های اقلیمی از جمله تغییرات فشار در تراز سطح آب دریا (SLP) و همچنین اختلاف فشار بین نقاط پر فشار و کم فشار (SLP دلتا) با بارش منطقه مورد مطالعه تعیین میگردد. در گام دوم، مدل شبکه عصبی مصنوعی برای پیش بینی میزان بارش بر اساس سیگنال های انتخابی در گام اول توسعه داده شده است.
برای بررسی کارآیی روش پیشنهادی، از آن برای پیش بینی بارش حوزه آبریز رودخانه کاجو واقع در جنوب شرق ایران استفاده شده است. در این راستا همبستگی بارش در ۵ ماه آذر تا فروردین که ۷۵% بارش سالانه را در بر می گیرند، در تاخیرهای مختلف، با سیگنال های اقلیمی منطقه مورد بررسی قرار گرفته است. پس از تعیین سیگنال های موثر ونقاط شاخص، مدل شبکه عصبی برای پیش بینی بارش منطقه تدوین شده است. نتایج بدست امده نشان دهنده کارآیی مناسب و دقت قابل قبول شبکه های عصبی مصنوعی در پیش بینی بلند مدت بارش می باشد به طوری که بارش های واقعی در ۷۰% از سال ها در دامنه تعریف شده پیش بینی قرار می گیرند . از این رو، با استفاده از روش توسعه داده شده می توان وضعیت بارش های حوزه را از قبل تعریف نمود و در مدیریت و بهره برداری از منابع آب حوزه دخالت داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.