مقاله بررسی میزان فلزات سنگین (Cd Cu Co Pb NiZn) در رسوبات رودخانه بهمنشیر به روش ولتامتری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان فلزات سنگین (Cd Cu Co Pb NiZn) در رسوبات رودخانه بهمنشیر به روش ولتامتری دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان فلزات سنگین (Cd Cu Co Pb NiZn) در رسوبات رودخانه بهمنشیر به روش ولتامتری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان فلزات سنگین (Cd Cu Co Pb NiZn) در رسوبات رودخانه بهمنشیر به روش ولتامتری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان فلزات سنگین (Cd Cu Co Pb NiZn) در رسوبات رودخانه بهمنشیر به روش ولتامتری :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

نمونه برداری از پاییز ۱۳۸۳ تا تابستان ۱۳۸۴ توسط گرب اکمن در ۵ ایستگاه رودخانه بهمنشیر صورت گرفته است.غلظت فلزات سنگین نمونه های رسوب پس از خشک کردن و هضم با مخلوط اسید کلریدریک و اسیدنیتریک با نسبت ۱:۳ (Clesceri, 1989) توسط دستگاه پلاروگراف متروم مدل ۷۹۷ VA Computrace اندازه گیری گردید.
طبق نتایج بدست آمده میانگین سالانه غلظت فلزات سنگین در نمونه های رسوب از روند Cd<Co<Cu<Pb~Ni<Zn برخوردار است . بیشترین مقدار کبالت، کادمیم، سرب و مس در تابستان ایستگاه ۳ (بغیر از کبالت) مشاهده شده اند. همچنین بیشترینمقدار نیکل در ایستگاه ۴و روی در ایستگاه ۵ بوده است.
از میان عناصر بررسی شده مقادیر سرب در ایستگاه ها و فصول مختلف از ثبات بیشتری برخوردار است و کادمیم نسبت به سایر عناصر دارای دامنه تغییرات بیشتری بوده است. طبق نتایج حاصل از آنالیز واریانس داده ها مقادیر فلزات اندازه گیری شده در ایستگاه های مختلف دارای اختلاف معنی دار نمی باشد ولی مقادیر روی، کادمیوم و مس در فصول مختلف سال دارای اختالاف معنی دار آماری هستند. مقایسهنتایج حاصل در این مطالعه با سایر نقاط ایران و جهان نشان می دهد که مقادیر این فلزات مشابه مقادیر اندزاه گیری شده در تالاب انزلیو میانکاله، رودخانه گرگانرود، دریای خزر و میانگین رسوبات جهانی می باشد. همچنین مقایسه نتایج استانداردهای آمریکا و کانادا برگرفته از NOAA نشان می دهد که مقدار سرب کمتر از LEL (Lowest Effect Level) ، مقادیر مس و کادمیم کمی بیشتر از این حد و بسیار کمتر از SEL (Several Effect Concentration) بوده است. یعنی مقدار نیکل و روی بیشتر از حد استاندارد می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.