مقاله بررسی پارامترهای مؤثر در فرآیند خشک کردن مواد غذایی با امواج مایکروویو
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی پارامترهای مؤثر در فرآیند خشک کردن مواد غذایی با امواج مایکروویو دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی پارامترهای مؤثر در فرآیند خشک کردن مواد غذایی با امواج مایکروویو کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی پارامترهای مؤثر در فرآیند خشک کردن مواد غذایی با امواج مایکروویو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی پارامترهای مؤثر در فرآیند خشک کردن مواد غذایی با امواج مایکروویو :
تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
خشک کردن مواد غذایی به دو روش حرارت دهی مستقیم و غیرمستقیم صورت میگیرد. در بسیاری از روشهای حرارت دهی مستقیم که مواد غذایی از طریق احتراق سوختهای گازی، مایع و جامد خشک میشوند، امکان آلودگی محصول با سوخت، دود، بو و خاکستر آن و نیز محصولات حاصل از احتراق وجود دارد. استفاده از امواج مایکروویو جهت خشک کردن مواد غذایی، تولید محصولی تمیزف مطمئن و عاری از هر گونه آلودگی را نوید میدهد. اتلاف حرارتی نسبتاً پایین بازدهی بالا و کنترل دقیق و همگن فرآیند خشک کردن از دیگر مزایای این روش است. امواج مایکروویو بخشی از طیف الکترومغناطیسی میباشند که دارای فرکانس حدود ۳۰۰۰۰۰-۳۰۰مگا هرتز و طول موج ۱-۰/۰۰۱ متر در هوا بوده و بر خلاف اشعه ایکس و گاما، قادر به شکستن پیوندهای شیمیایی و آسیبرسانی به مولکولهای مواد غذایی نیستند. در این مقاله پس از معرفی این روش و مروری بر کاربردهای آن در صنعت غذات به بررسی پارامترهای مؤثر در فرآیند خشک کردن مواد غذایی با امواج مایکروویو که مهمترین آنها فرکانس، شدت میدان الکتریکی، خواص دی الکتریک ماده غذایی، شکل هندسی و موقعیت نمونه میباشد، پرداخته خواهد شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.