مقاله کاربرد نانوتکنولوژی در بررسی خصوصیات ریزساختاری دیواره باکتریایی پروبیوتیک تحت تنش


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد نانوتکنولوژی در بررسی خصوصیات ریزساختاری دیواره باکتریایی پروبیوتیک تحت تنش دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد نانوتکنولوژی در بررسی خصوصیات ریزساختاری دیواره باکتریایی پروبیوتیک تحت تنش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد نانوتکنولوژی در بررسی خصوصیات ریزساختاری دیواره باکتریایی پروبیوتیک تحت تنش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد نانوتکنولوژی در بررسی خصوصیات ریزساختاری دیواره باکتریایی پروبیوتیک تحت تنش :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

بکارگیری امواج فراصوت بعنوان یک تکنولوژی جدید غیر حرارتی برای نگهداری مواد غذایی در برابر انواع میکروارگانیسم های مولد فساد و بیماری زا مطرح می باشد، زیرا کاویتاسیون و تنش برشی ناشی از فشار امواج فراصوت قادر هب تخریب غشاء های سلولی میکروارگانیسم ها می باشد. در این تحقیق ویژگی های ظاهری و خصوصیات ریز ساختاری انواع باکتریهای پروبیوتیک پس از تیمار با شوک فراصوت در فکرانس ثابت۲۰ کیلوهرتز و زمانهای ۵، ۱۰، ۱۵، ۲۰، ۲۵ و ۳۰ دقیقه به کمک فن اوری نانو، میکروسکوپ نوری مجهز به دوربین و میکروسکوپ الکترونی به دو روش TEM , SEM مورد مطاله و مقایسه قرار گرفته است. نتایج نشان می دهد زمان بکارگیری تنش فراصوت اثر معنی داری بر حجم و اندازه کلنی ها دارد، و قادر است صدماتی به پوشش سلولی باکتری های پروبیوتیک به شکل، ایجاد میکروترک ، میکرو حفره و یا پاره گی کامل ایجاد نماید. بنابراین می توان نتیجه گرفتکه بکارگیری شوک فراصوت در زمان های مختلف به عنوان یک روش موثر کاربردی (P<0/05) جهت تغییر مدل ساختار و ایجاد تغییراتی در میزان نفوذ پذیری باکتری های پروبیوتیک به منظور امکان استفاده بیشتر این باکتری ها در فراوری محصولات لبنی مطرح گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.