مقاله بررسی تحول زمین شناسی افیولیت ملانژهای منطقه بازحور تربت حیدریه و میکروفاسیس سنگ های رسوبی وابسته به آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تحول زمین شناسی افیولیت ملانژهای منطقه بازحور تربت حیدریه و میکروفاسیس سنگ های رسوبی وابسته به آن دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تحول زمین شناسی افیولیت ملانژهای منطقه بازحور تربت حیدریه و میکروفاسیس سنگ های رسوبی وابسته به آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تحول زمین شناسی افیولیت ملانژهای منطقه بازحور تربت حیدریه و میکروفاسیس سنگ های رسوبی وابسته به آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تحول زمین شناسی افیولیت ملانژهای منطقه بازحور تربت حیدریه و میکروفاسیس سنگ های رسوبی وابسته به آن :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

افیولیت ملانژ ناحیه تربت حیدریه جزئی از افیولیت ملانژهای نوار حلقوی ایران مرکزی است که دارای وسعتی در حدود ۸۰۰ کیلومترمربع است .
منطقه مورد مطالعه در روستای بازه حور در ۷۰ کیلومتری مشهد به سمت تربت حیدریه قرار گرفته است . و رخنمونهای مختلفی از آن در نواحی (بازه حور – سید احمد – جاده اسدآباد) مورد مطالعه قرار گرفته است . مجموعه افیولیتی در این ناحیه شامل سنگهای اولترامافیک – مافیک ، خروجی و سنگهای فرعی است و همراه آن یک سری سنگ های آهکهای پلاژیک به رنگ صورتی و رادیولاریت های به رنگ قرمز دیده می شوند و سکانس افیولیتی کاملی را بوجود آورده است . در این بررسی میکروفاسیس و تعیین محیط رسوبی دریای نئوتتیس مورد مطالعه قرار گرفته است .
میکروفسیلهای بدست آمده از آهکهای ماسه ای بازه حورو سید احمد به شرح زیر است:
Operculina
Assilina
Nummulites discus
Nummulites subatacicus
Nummulites globules
Nummulites brongiarti
و از آهکهای پلاژیک جاده قدیم رباط سفید به تربت حیدریه از دسته گلبوترونکائیده گونه های زیر شناسایی شده است:
Rosita fornicate
Globotruncana stuartiformis
Globotruncana calcarata
Globotruncana lapparanti
Gansserina gansseri
Abathomphalus mayaronsis
با توجه به وجود فسیلهای پلاژیک ، به نظر می رسد که شروع بسته شدن دریا در اواخر کرتاسه وختم بسته شدن دریا با توجه به نومولیت ها و گونه های وابسته به ائوسن میانی مرتبط می باشد .
مطالعات میکروفاسیس بیانگر محیطهای رسوبی زیر می باشند .
منطقه ساب تایدال
منطقه شلف
منطقه آبیسال
آهکهای نومولیت دار در منطقه ساب تایدال تا انتهای شلف و آهکهای گلوبوترو نکانادار و رادیولاریت ها در منطقه آبیسال گذاشته شده اند . بر روی این تشکیلات ، ابتدا کنگلومرای پیشرونده مربوط به فاز پیرینه و به صورت پلی ژنیک گذاشته شده است که با رسوبگذاری سنگهای تبخیری گچی به ضخامت زیاد تعقیب شده است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.