مقاله بررسی اثر د یاکسیدکربن بر رشد جمعیت میکربی در بافت پنیر سفید UF ایرانی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر د یاکسیدکربن بر رشد جمعیت میکربی در بافت پنیر سفید UF ایرانی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر د یاکسیدکربن بر رشد جمعیت میکربی در بافت پنیر سفید UF ایرانی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر د یاکسیدکربن بر رشد جمعیت میکربی در بافت پنیر سفید UF ایرانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر د یاکسیدکربن بر رشد جمعیت میکربی در بافت پنیر سفید UF ایرانی :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
اثر ترکی بدرصد گاز بالاسری بست ههای پنیر UF ایرانی بر رشد جمعیت میکربی بافت پنیر، در مدت سه ماه در دمایC40 بررسی شده است. ه مزمان، میزان نفوذ گاز د یاکسیدکربن در بافت پنیر با انداز هگیری pH نمون هها به طورمقایس های مطالعه شده است. سه سطح مختلف از گاز د یاکسیدکربن ( ۱۰%، ۲۰% و ۴۰%) در حضور ۲% گاز اکسیژنباق یمانده با نیتروژن به عنوان تأمی نکنند هی فشار در نظر گرفته شده است. با نفوذ گاز د یاکسیدکربن در بافت پنیر وحل شدن آن در آب بافتpH ، کاهش م ییابد. ه مچنین، واکن شهای درون سلولی که نتیج هی آ نها تولید و آزاد شدند یاکسیدکربن به صورت یون کربنات در محیط اطراف سلول م یشود، با سرعت ک متری انجام م یشوند. مقادیر زیاد و کم د یاکسیدکربن، به تنهایی تأثیر بازدارنده در رشد میکروارگانیس مها نداشت هاند و سطح ۲۰ % ترکی بدرصد بهینه است که در آن، فاز رشد نمایی به مدت ۳۰ روز به تأخیر افتاده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.