مقاله مدلسازی ریاضی خشک شدن ذرات سیب زمینی در بسترسیال


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مدلسازی ریاضی خشک شدن ذرات سیب زمینی در بسترسیال دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدلسازی ریاضی خشک شدن ذرات سیب زمینی در بسترسیال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدلسازی ریاضی خشک شدن ذرات سیب زمینی در بسترسیال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدلسازی ریاضی خشک شدن ذرات سیب زمینی در بسترسیال :

تعداد صفحات:۱۴

چکیده:

در این مقاله مدلسازی سه بعدی فرآیند خشک شدن ذرات مکعبی شکل سیب زمینی انجام شده است . مدل شامل انتقال همزمان جرم و انرژی بین فاز جامد و گاز می باشد . تغییرات خواص ( مانند
ضریب نفوذ ضریب هدایت گرمایی انتالپی تبخیر دانسیته و ; ) و پارامترها ( مانند سطح انتقال جرم ابعاد ذره عدد رینولدز و ; ) هنگامی که دما و رطوبت تغییر می کند در نظر گرفته شده است. معادله دیفرانسیل غیر خطی با مشتقات جزئی برای انتقال جرم و معادله دیفرانسیل غیر خطی معمولی برای انتقال حرارت بدست آمد که از طریق روشه ای عددی حل گردید . و حاصل حل تغییرات دما و رطوبت ذره با گذشت زمان می باشد .در ادامه صحت مدل از طریق مقایسه نتایج حاصل از مدل با نتایج تجربی تایید شده و در پایان تاثیر پارامترهای دما و سرعت هوای ورودی و ابعاد ذرات بررسی گردیده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.