مقاله مطالعه رسوبات تورونین سازند سروک در میدان نفتی آب تیمور چاه شماره ۱۴


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه رسوبات تورونین سازند سروک در میدان نفتی آب تیمور چاه شماره ۱۴ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه رسوبات تورونین سازند سروک در میدان نفتی آب تیمور چاه شماره ۱۴  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه رسوبات تورونین سازند سروک در میدان نفتی آب تیمور چاه شماره ۱۴،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه رسوبات تورونین سازند سروک در میدان نفتی آب تیمور چاه شماره ۱۴ :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

رسوبات تورونین سازند سروک در چاه شماره ۱۴ این میدان به ضخامت ۷۷ متر شامل سنگ آهک قهوه ای (از نوع مادستون و وکستون و گاهی گرینستون ) و میان لایه های نازک شیل می باشد.
مرز بالائی رسوبات تورونین با سازند ایلام قاطع می باشد، این مرز توسط نمودارهای پتروفیزیکی و مطالعات دیرینه شناسی شناسائی شده است که منطبق با فاز تکتونیکی ساب هرسی نین می باشد و فاز تکتونیکی مزبور موجب حذف شدگی سازند لافان و در نتیجه یک ناپیوستگی فرسایشی گردیده است. مرز زیرین رسوبات مزبور به کربناتهای سنومانین منتهی می شود که این مرز نیز متأثر از فاز تکتونیکی مذکور می باشد. براساس مطالعه میکروسکوپی رسوبات تورونین یک زون زیستی بر اساس بیوزوناسیون وایند ( ۱۹۶۵ ) شناسائی گردید که عبارت است از:
Nezzazatinella – Dicyclina assemblage zone ( Biozone 29 , Wynd, 1965)
سن این بخش از سازند سروک با توجه به محتوای فسیلی آن تورونین بوده و محیط رسوبی آن به محیط لاگون نسبت داده می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.