مقاله بررسی ویژگی های کانی شناسی آلتراسیون های هیدروترمال در تود نفوذی زرین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ویژگی های کانی شناسی آلتراسیون های هیدروترمال در تود نفوذی زرین دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ویژگی های کانی شناسی آلتراسیون های هیدروترمال در تود نفوذی زرین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ویژگی های کانی شناسی آلتراسیون های هیدروترمال در تود نفوذی زرین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ویژگی های کانی شناسی آلتراسیون های هیدروترمال در تود نفوذی زرین :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

بررسیهای کانی شناسی و سنگ شناسی نشان می دهند که توده نفوذی زرین گرانیتوئیدی بوده و سه گروه مونزوگرانیت، گرانودیوریت و تروند جمیت تشکیل دهنده سنگهای آن هستند کهعمدتا از کانیهایی نظیر کوارتز، پلاژیوکلاز، میکروکلین وبیوتیت تشکیل شده اند.
با توجه به شواهد مختلف صحرایی، پتروگرافی و ژئوشیمی این توده تحت تاثیر آلتراسیون های مختلف قرار گرفته است. از فرایندهای مهم آلتراسیون هیدروترمال در توده زرین می توان به متاسوماتیسم سدیک اشاره کرد. به نظر می رسد که روند جمیت های توده نفوذی تحت تاثیر آلتراسیون اخیر به وجود آمده به طوریکه ترکیب اصلی معدن فدلسپات زرین را اینگونه سنگها تشکیل می دهد. متاسوماتیسمآلکالن در این محدوده باعث تغییرات زیادی در کانیها و توده سنگ شده است. از شواهد پتروگرافی این آلتراسیون مشاهده ماکل تخته شطرنجی ، آلبیت های نوظهور رگه ای در فلدسپاتها و مسکویتی شدن بیوتیتها میباشد. از آلتراسیون های هیدروترمال دیگری که این توده را تحت تاثیر قرار داده است می توان به آلتراسیون پروپیلتیک ، آرژیلیک متوسط و فیلیک اشاره کرد که توسط شواهد پتروگرافی و بعضا آنالیزهای XRD و SEM تائید می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.