مقاله بهینه سازی ترکیبات محیط کشت تولید لاکتیک اسید از خرمای ضایعاتی با استفاده از باکتری لاکتوباسیلوس پلانتاروم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهینه سازی ترکیبات محیط کشت تولید لاکتیک اسید از خرمای ضایعاتی با استفاده از باکتری لاکتوباسیلوس پلانتاروم دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه سازی ترکیبات محیط کشت تولید لاکتیک اسید از خرمای ضایعاتی با استفاده از باکتری لاکتوباسیلوس پلانتاروم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی ترکیبات محیط کشت تولید لاکتیک اسید از خرمای ضایعاتی با استفاده از باکتری لاکتوباسیلوس پلانتاروم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه سازی ترکیبات محیط کشت تولید لاکتیک اسید از خرمای ضایعاتی با استفاده از باکتری لاکتوباسیلوس پلانتاروم :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

بهینه سازی ترک یبات کل یدی مح یط کشت به کار رفته در تولی د لاکتیک اسی د از ش یره بدست آمده از خرمای ضایعاتی توسط سوی هL.plantarum با استفاده از روش آماری CCD انجام گرفته است. پارامترهای موثر بر اساس اطلاعات بدست آمده از تحلیل آماری به روشPlackett-Burman انتخاب شده اند . بر اساس نتای ج بدست آمدهراندمان تول ید لاکت یک اس ید در غلظت ۴۰ گرم بر ل یتر منبع کربنی (شیره خرما) و ۲۰ گرم بر لیتر منبع نیتروژن (عصاره مخمر) بیشینه است . همچنین بیشینه تولید و رشد توده سلولی در غلظت های مشابه منابع کربن و نیتروژن و غلظتبیشینه ۴gr/lit ) K2HPO 2) بدست آمده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.