مقاله تأثیر روند پژمرده سازی در تشکیل تئافلاوین در فرآیند تولید چای سیاه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر روند پژمرده سازی در تشکیل تئافلاوین در فرآیند تولید چای سیاه دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر روند پژمرده سازی در تشکیل تئافلاوین در فرآیند تولید چای سیاه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر روند پژمرده سازی در تشکیل تئافلاوین در فرآیند تولید چای سیاه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر روند پژمرده سازی در تشکیل تئافلاوین در فرآیند تولید چای سیاه :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

به منظور بررسی روند پژمرده سازی در تشکیل تئافلاوین در فرآیند تولید چای سیاه، در تحقی ق حاضر از ی ک روش طراحی آزمایشات فاکتوریال استفاده شده است. با تغییر شرایط دما و زمان تخمیر به صورت همزمان، دو گروه آزمایش با ۱۰ ساعت و ۲۰ ساعت پژمرد هسازی ترتیب داد ه شده است و روند تولید تئافلاوین در هر دو گروه مورد بررسی قرارگرفته است. نتایج نشان می دهد که در گروه اول با افزایش دمای تخمیر از ۲۰ به۳۰ C و افزایش زمان تخمیر از ۳۰ به ۱۵۰ دقیقه ، میزان تئا فلاوین تولید شد ه افزایش می یابد و بیشترین می زان تئافلاوین( ۰/۹۵%) در دمای تخمیر ۳۰c پس از ۱۵۰ دقیقه تخمیر حاصل می گردد. در گروه دوم، تولید تئافلاوین با افزایش دمای تخمیرکاهش و با افزایش زمان تخمیر افزایش م ییابد و بیشترین میزان تئافلاوین (۱/۱۰۸%) در دمای تخمیر ۲۰c و پس از ۱۵۰ دقیقه تخمیر تولیدمی شود. نتایج با توجه به طراحی آماری آزمایشات مورد بحث قرار گرفته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.