مقاله بررسی تغییرات رئولوژی محیط کشت، تولید کلاولانیک اسید و مورفولوژیStreptomyces clavuligerus در بیوراکتور
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تغییرات رئولوژی محیط کشت، تولید کلاولانیک اسید و مورفولوژیStreptomyces clavuligerus در بیوراکتور دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تغییرات رئولوژی محیط کشت، تولید کلاولانیک اسید و مورفولوژیStreptomyces clavuligerus در بیوراکتور کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات رئولوژی محیط کشت، تولید کلاولانیک اسید و مورفولوژیStreptomyces clavuligerus در بیوراکتور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تغییرات رئولوژی محیط کشت، تولید کلاولانیک اسید و مورفولوژیStreptomyces clavuligerus در بیوراکتور :
تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
با توجه به تغییرات رئولوژی محیط کشت همزمان با رشد سریع ۷۳۸ Streptomyces clavuligerus DSMZ و تشکیل میسلیومها، در این مطالعه رابطه بین رشد اکتینومایست، تولید کلاولانیک اسید و پارامترهای رئولوژیک مورد بررسی قرار گرفته است . داده های تجربی حاصل از مطالعه مایع فرمانتاسیون به خوبی با مدل پاورلا ق ابل توصیف بوده و پارامترهای بدست آمده از این مدل شامل ثابت غلظتConsistency index (K) و ثابت رفتار جریانFlow behavior index (n) با رشد سلولی ارتباط داشته و می توانند معیاری از رشد باکتری باشند .همچنین مشخص شد که پارامترهای رئولوژیک و تولید آنتی بیوتیک بشد ت تحت تاثیر مورفولوژی و بیوماس باکتری است. بهترین مورفولوژی سویه از نظر رئولوژیکی و تولید کلاولانیک اسید میسلیومهای پراکنده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.