مقاله اثر عملیات حرارتی تمپر بر ریز ساختار و خواص برنجهای آلیاژ ریختگی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر عملیات حرارتی تمپر بر ریز ساختار و خواص برنجهای آلیاژ ریختگی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر عملیات حرارتی تمپر بر ریز ساختار و خواص برنجهای آلیاژ ریختگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر عملیات حرارتی تمپر بر ریز ساختار و خواص برنجهای آلیاژ ریختگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر عملیات حرارتی تمپر بر ریز ساختار و خواص برنجهای آلیاژ ریختگی :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

برنجهای آلیاژی با درصد روی بالا دارای فازها و ریزساختارهای متفاوتی می باشند. عملیات حرارتی با اعمال سیکل های مختلف می تواند نوع و درصد حجمی این فازها را تغییر دهد و منجر به ایجاد خواص متنوعی گردد که بی شباهت به رفتار فولادها نمی باشد. در این تحقیق نمونه هایی از آلیاژ ریختگی CuZn40Al1 که از برنجهای با استحکام بالا محسوب می شود در دمای ۷۵۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴ ساعت نگهداری شده و سپس کوئنچ گردیدند. عملیات حرارتی تمپر در دماهای ۱۵۰، ۴۶۵، ۳۵۰، ۲۵۰ و ۵۰۰ درجه سانتیگراد و زمانهای ۵ و ۲۰ دقیقه، ۱ و چهار ساعت صورت گرفت. نتایج بدست آمده نشان می دهد که بعد از عملیات کوئنچ، در کلیه نمونه ها فاز مشاهده می گردد. عملیات حرارتی تمپر بر روی نمونه های کوئنچ شده در دماها و زمانهای متفاوت باعث تغییرات ریز ساختاری و سختی آلیاژ می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.