مقاله تاثیر خیس و خشک کردن بربعضی خواص فیزیکی دانه نخود سیاه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر خیس و خشک کردن بربعضی خواص فیزیکی دانه نخود سیاه دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر خیس و خشک کردن بربعضی خواص فیزیکی دانه نخود سیاه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر خیس و خشک کردن بربعضی خواص فیزیکی دانه نخود سیاه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر خیس و خشک کردن بربعضی خواص فیزیکی دانه نخود سیاه :

تعداد صفحات:۱۷

چکیده:

فرایند لپه کردن نخود سیاه از دو مرحله آماده سازی و لپه کردن تشکیل شده است که مرحله آماده سازی آن در ایران به روش سنتی صورت میگیرد این روش علاوه ب رنیاز به فضای وسیع برای خشک کردن دانه های خیس شده مقابل آفتاب کیفیت دانه نیز تحت تاثیر عوامل جوی کاهش می یابد با توجه به اینکه آگاهی از خواص فیزیکی دانه برای تعیین ضریب انتقال حرارت و جرم و خواص جریان درخشک کن ها ضروری می باشد و ازطرفی شناخت این خواص در تحلیل های مکانیکی دانه اهمیت زیادی دارد لذا دراین تحقیق برای بررسی تغییرات خواص فیزیکی در آماده سازی تاثیر دو سطح زمان خیس کردن ۸ و ۱۰ ساعت سه سطح دمای خشک کردن ۵۰ و ۶۰ و ۷۰ درجه سلسیوس و سه سطح رطوبت نهایی ۸، ۱۲ و ۱۴ درصد برپایه تر برمیانگین برخی خواص فیزیکی مورد بررسی قرارگرفت نتایج نشان داد که دیمانسیون ابعادی دانه اختلاف معنی دار در ترکیبهای تیماری آماده سازی نداشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.