مقاله روش های بهبود و فرآوری بقایای گیاهی و مواد خشبی با کیفیت غذایی پایین
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله روش های بهبود و فرآوری بقایای گیاهی و مواد خشبی با کیفیت غذایی پایین دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله روش های بهبود و فرآوری بقایای گیاهی و مواد خشبی با کیفیت غذایی پایین کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله روش های بهبود و فرآوری بقایای گیاهی و مواد خشبی با کیفیت غذایی پایین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله روش های بهبود و فرآوری بقایای گیاهی و مواد خشبی با کیفیت غذایی پایین :
تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
روش های بهبودو فرآوری بقایای گیاهی و مواد خشبی و کیفیت پایین به چند طریق صورت میگ یرد غنی سازی با آمونیاک: شامل روش های ـ آمونیاک به شکل خالص محلول در آب: معمولا دمواد خشبی یا کاه در این روش به صورت کیشه های مستطیل یا مدور هستند که با کیسه های پلی اتیلن پوشیده می شود و غنی سازی به صورت انفرادی هر کدام از کیسه ها صورت می گیرد که ۳/۷-۳% گاز بر اساس ماده خشک و ۰-۱۵% رطوبت مواد به مدت ۸-۱ هفته غنی سازی صورت می گیرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.