مقاله اثرات تخریبی Mnemiopsis leidyi بر جمعیت زئوپلانکتون دریای خزر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات تخریبی Mnemiopsis leidyi بر جمعیت زئوپلانکتون دریای خزر دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات تخریبی Mnemiopsis leidyi بر جمعیت زئوپلانکتون دریای خزر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات تخریبی Mnemiopsis leidyi بر جمعیت زئوپلانکتون دریای خزر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات تخریبی Mnemiopsis leidyi بر جمعیت زئوپلانکتون دریای خزر :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

Mnemiopsis یکی از گونه های ژله ای است و متعلق به شاخه Ctenophore راسته Lobata می باشد. این آبزی دریایی، شناگری آزاد با بدن ژله ای شفاف و بدنی شبیه به گردو دارد. Mnemiopsis leidyiاز طریق آب توازن کشتی از دریای سیاه به دریای خزر در اواخردهه ۱۹۹۰ انتقال یافت . نمونه برداری از Mnemiopsis leidyi ، زئوپلانکتون زانها ومکانهای متفاوت در خط مطالعاتی بندر انزلی (استان گیلان)، خزر آباد (استان مازندران) در اعماق ۵، ۱۰، ۲۰ و۵۰ متر، از پائیز ۱۳۸۲ تا زمستان ۱۳۸۳ انجام گردید.
رده Copepoda زئوپلانکتون غالب در کل مناطق حوضه جنوبی دریای خزر بود، از این رده سه راسته ، Calanoida , Cyclopoida , Harpacticoida شناسائی شد حداکثر فراوان زئوپلانکتون بامیزان میانگین ۹۱۶۶ عدد در متر مکعب در فصل تابستانبود. در خزر آباد حداکثر فراوانی زئوپلانکتون در فصل بهار با میزان میانگین ۱۶۱۶۱ عدد در متر مکعب مشاهده شد در حالیکه در تابستان جمعیت زئوپلانکتونی به نصف (۸۴۶۸ عدد در متر مکعب) کاهش یافت. بطور کلی بررسی محتوی معده Mnemiopsis در اعماق و مناطق مختلف نشان داد، بیشترینفراوانی غذایی را زئوپلانکتونهای Acartia از راسته کوپهپودا، تخ کوپه، لارو دوکفه ای Lamllibranch از رده Bivalvia ، نوزاد بالانوس از راسته Cirripedia و Tintinnopsis از رده مژکداران (Infusoria) داشت. بررسی حاضر نشان داد، تنوع و جمعیت زئوپلانکتون در سالهای بعد از تهاجم شانه دار بشدت کاهش داشته است. کاهش شدید زئوپلانکتون اثرات شدیدی رابر روی ذخایر ماهیان پلانکتونخوار دریای خزر بخصوص کیلکا ماهیان گذارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.