نقش مدیریت شهری در مشارکت شهروندان و ارتقای حقوق شهروندی سالمندان با استفاده از مدل SWOT ( مطالعه موردی شهر خرم آباد )


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 نقش مدیریت شهری در مشارکت شهروندان و ارتقای حقوق شهروندی سالمندان با استفاده از مدل SWOT ( مطالعه موردی شهر خرم آباد ) دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد نقش مدیریت شهری در مشارکت شهروندان و ارتقای حقوق شهروندی سالمندان با استفاده از مدل SWOT ( مطالعه موردی شهر خرم آباد )  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی نقش مدیریت شهری در مشارکت شهروندان و ارتقای حقوق شهروندی سالمندان با استفاده از مدل SWOT ( مطالعه موردی شهر خرم آباد )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن نقش مدیریت شهری در مشارکت شهروندان و ارتقای حقوق شهروندی سالمندان با استفاده از مدل SWOT ( مطالعه موردی شهر خرم آباد ) :

تعداد صفحات :۲۰

چکیده مقاله:

قوانین و مقررات شهری را می توان به عنوان یکی از مهم ترین نقاط اتصال بین مدیریت شهری و شهروندان قلمداد نمود. به تعبیر بهتر بازیگران عناصر اصلی مدیریت شهری در پرتو قوانین و مقررات شهری ضمن تعریف نقش برای خود و سایر اعضا می توانند شهروندان را در اداره امور مشارکت دهند و مفهوم شهروندی را محقق سازند. لذابا توجه به اینکه تا امروز به نقش شهروندان در مدیریت شهری اهمیت بسیار کمی داده شده است و این مسیله باعث عدم موفقیت در اداره مطلوب شهر است، نیاز به بررسی مدیریت شهری و نقش آن در شهروندسازی بیش از گذشته احساس می شود. حقوق شهروندی آمیخته است از وظایف و مسیولیت های شهروندان در قبال یکدیگر، شهر و دولت یا قوای حاکم و مملکت و همچنین حقوق و امتیازاتی که وظیفه آن حقوق بر عهده مدیران شهری (شهرداری و شورای شهر)، دولت یا به طور کلی قوای حاکم می باشد .به مجموعه این حقوق و مسیولیت ها ، حقوق شهروندی اطلاق می شود. سالمندان از جمله گروه های اجتماعی هستند که به دلیل شرایط سنی و کاهش نسبی فعالیت های کاری، اوقات فراغت بسیار دارند و امکان استفاده آن ها از فضاهای شهری برای انجام فعالیت های اختیاری و اجتماعی بیش از دیگر اقشار جامعه است. شهر خرم آباد به عنوان مرکز استان لرستان و شهرستان خرم آباد با جمعیتی بالغ بر ۵۰۶ هزار و ۴۷۱ نفر، ۲۸۷ درصد جمعیت استان لرستان را شامل می شود. در این پژوهش پس از بررسی مبانی نظری پیرامون موضوع به چگونگی انجام تحقیقات میدانی در شهر خرم آباد و توزیع و تکمیل ۱۲۰پرسشنامه توسط افراد سالمند پرداخته می شود. سپس با استفاده از مدل بررسی (SWOT) و با تکنیک تجزیه و تحلیل نقاط قوت، ضعف ها، فرصت ها و تهدیدهای اجتماعی – فرهنگی، مدیریتی، قانونی و فضایی – کالبدی، مشارکت شهروندان و تحقق حقوق شهروندی سالمندان مورد بررسی قرار گرفته خواهد شد. نتایج به دست آمده نشان می دهند که فضاهای شهری ما در حال حاضر نه تنها پاسخگوی سالمندان که حتی پاسخگوی افراد سالم نیز نمی باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.