مقاله بررسی اثرات انجماد بر روی کمیت و کیفیت ترکیب اسیدهای چرب بافت ماهی اوزون برون


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات انجماد بر روی کمیت و کیفیت ترکیب اسیدهای چرب بافت ماهی اوزون برون دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات انجماد بر روی کمیت و کیفیت ترکیب اسیدهای چرب بافت ماهی اوزون برون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات انجماد بر روی کمیت و کیفیت ترکیب اسیدهای چرب بافت ماهی اوزون برون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات انجماد بر روی کمیت و کیفیت ترکیب اسیدهای چرب بافت ماهی اوزون برون :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

به منظور شناسایی اسیدهای چرب تشکیل دهنده بافت ماهی خاویاری اوزون برون و چگونگی تغییرات ناشی از نگهداری این ماهیان در سردخانه، از بافت این گونه، پس از صید، در شرایط تازه و منجمد نمونه گیری شده، بعد از استخراج چربی و استری شدن، توسط دستگاه کروماتوگرافی گاز – مایع، اقدام به شناسایی و بررسی اسیدهای چرب آن گردید. نتایج حاصل از پژوهش نشان داد که میزان اسیدهای چرب غیر اشباع با ۴۱/۸۴ درصد در بافت ماهی تازه ۸۸/۷۹ درصد در بافت نمونه منجمد، بیشترین میزان را در ماهی اوزون برون نشان میدهند. همچنین میزان میانگین اسیدهای چرب غیر اشباع با زنجیره بلندی همانند: اسیدهای اولئیک (با ۷۱۴۳ درصد)، لینولئیک (با ۳۹/۳ درصد)، آلفالینولنیک (با ۷۵/۷ درصد) و ایکوزاپنتانوئیک (با ۳۶/۵ درصد)، که همگی دارای بین یک تا پنج پیوند دوگانه در زنجیره کربن – کربن خودهستند ، بطور مشخصی فراوانی دارند. در این بین سری اسیدهای چرب غیر اشباع امگا -۳ (n-3) با ۶۴/۱۶ درصد حضور بیشتری دارند. در طول دور نگهداری در سردخانه نیز تغییراتی در میزان برخی اسیدهای چرب مانند ایکوزپنتانوئیک (از ۳۶/۵ به ۰۰/۴ درصد) و آلفالینولنیک (از ۷۵/۷ به ۶۵/۴ درصد) دیده شده است، بطوریکه در سطح ۹۵% قابل معنی دار می باشند. ضمنا نسبت اسیدهای چرب سری امگا – ۳ به امگا – ۶ در بافت ماهی تازه، برابر با میزان قابل توجه ۲۶/۴ برآورد گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.