بررسی دفع فاضلاب و تصفیه آن در جوامع توسعه یافته و در حال توسعه (مطالعه موردی شهر کوبه ژاپن و مهاباد ایران)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی دفع فاضلاب و تصفیه آن در جوامع توسعه یافته و در حال توسعه (مطالعه موردی شهر کوبه ژاپن و مهاباد ایران) دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی دفع فاضلاب و تصفیه آن در جوامع توسعه یافته و در حال توسعه (مطالعه موردی شهر کوبه ژاپن و مهاباد ایران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی دفع فاضلاب و تصفیه آن در جوامع توسعه یافته و در حال توسعه (مطالعه موردی شهر کوبه ژاپن و مهاباد ایران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی دفع فاضلاب و تصفیه آن در جوامع توسعه یافته و در حال توسعه (مطالعه موردی شهر کوبه ژاپن و مهاباد ایران) :

تعداد صفحات :۲۰

چکیده مقاله:

کوبه ششمین شهر بزرگ ژاپن با جمعیت ۱/۵ میلیون نفر و مساحت ۵۵۳ کیلومتر مربع، یک شهر بسیار زیبا و دربرگیرنده محیط طبیعی نظیر کوه ها و دریا می باشد. همچنین دارای زمینه فعالیت های صنعتی، تولیدی، خدماتی، کشاورزی و شیلات می باشد. این شهر در سال های پیش در معرض بلایای طبیعی نظیر سیلاب بزرگ Hanshin سال ۱۹۳۸ و زلزله Hanshin-Awaji سال ۱۹۹۵ قرار گرفت اما بر تمام این بلایا غلبه گردیده و با رشد و ترقی صورت گرفته، امروزه استوار و پایدار می باشد. کوبه از سال ۱۸۶۸ به شهر بندری جهت تجارت بینالمللی تبدیل گشته است که امروزه یکی از شهرهای بین المللی ژاپن محسوب می شود. بعد از شروع به کار بندرهای کوبه، کانال های آجری در شهرک های خارجی نشین ساخته شده بود. این کانال ها منشا جریان فاضلاب کوبه شدند که امروزه از آن بعنوان هدایت جریانات و آب های سطحی بکار می رود. مهاباد یکی از شهرهای کردنشین استان آذربایجان غربی در ایران می باشد. براساس سرشماری عمومی نفوس و مسکن کشور در سال ۲۰۱۶ جمعیت این شهرستان ۲۳۷۰۰۰ نفر بوده و وسعت آن ۲۵۹۱ کیلومتر مربع می باشد. این شهر که به نگین آذربایجان غربی مشهور است همه ساله بیشترین آمار گردشگران را در این استان به خود اختصاص می دهد. نخستین لوله کشی آب در سال ۱۹۶۱ در شهر مهاباد آغاز به کار کرد و تصفیه خانه آب مهاباد نیز در سال ۱۹۷۴ به راه افتاد. پیش از آن در اغلب خانه ها و مساجد قنات و چاه شخصی وجود داشت. در این مقاله سعی شده به بررسی اجمالی شهر کوبه ژاپن در خصوص سیستم های دفع فاضلاب پرداخته و ضمن مقایسه آنها با وضعیت سیستم دفع فاضلاب مهاباد در ایران، به ارایه راهکارهایی مناسب در جهت دستیابی به اهداف توسعه پایدار شهری در مقوله مدیریت فاضلاب شهری و روستایی پرداخته شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.