بررسی چگونگی تاثیر فضای موسیقی بر خلق اثر معماری با توجه به فرآیند ذهنی هنرمند و همبستگی حواس و ادراک انسانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی چگونگی تاثیر فضای موسیقی بر خلق اثر معماری با توجه به فرآیند ذهنی هنرمند و همبستگی حواس و ادراک انسانی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی چگونگی تاثیر فضای موسیقی بر خلق اثر معماری با توجه به فرآیند ذهنی هنرمند و همبستگی حواس و ادراک انسانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی چگونگی تاثیر فضای موسیقی بر خلق اثر معماری با توجه به فرآیند ذهنی هنرمند و همبستگی حواس و ادراک انسانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی چگونگی تاثیر فضای موسیقی بر خلق اثر معماری با توجه به فرآیند ذهنی هنرمند و همبستگی حواس و ادراک انسانی :

تعداد صفحات :۱۸

چکیده مقاله:

امروزه با توجه به چگونگی تاثیر فضای موسیقی بر خلق اثر معماری، باید روند آفرینش اثر هنری در ذهن هنرمند جهت ایجاد فضا مورد بررسی قرار گیرد. در راستای تحلیل و بررسی روند خلق اثر هنری لازم است نخست فرهنگ، به عنوان شالوده ی اندیشه ی انسان و همچنین سایر عناصر طبیعی به عنوان نماد شکل بخشی به ساخت و بافت کلی فرهنگ فردی هنرمند، کند و کاو شود. سپس، به ارزیابی فضا به عنوان عامل اصلی پیوند میان معماری و موسیقی و به تشکیل فرآیند ذهنی در مرحله خلق اثر هنری در ذهن هنرمند به عنوان عامل ثانویه پرداخته شود. در ادامه، فصل مشترکی که اصول و مفاهیم معماری و موسیقی از آن نشات می گیرد، بررسی شده و می توان با استفاده از این عنصرهای مشترک، بنایی خلق کرد که حسی مشابه با موسیقی متناظرش برانگیزاند. هدف از این تحقیق، پیوند میان معماری و موسیقی است تا با به کارگیری ادراک و حواس انسان در یک اثر معماری، به عنوان عاملی مهم در جهت دستیابی به اثری مطلوب، بتوان از راز و رمز تصویر سازی موسیقی برای درک و بیان معماری و ارتباط آن با مخاطب سود جست. نتایج حاصله نشان می دهد که طراح باید در جهت تداوم نظری، انسان و کالبد وی را به عنوان مرکز اصلی ادراک و تفکر و آگاهی در خلق فضای معماری به کار بسته و طراحی مبتنی بر معماری چند حسی داشته باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.