بررسی تفاوت های معماری بومی در دو اقلیم سرد و خشک و گرم و خشک ( با بررسی نمونه موردی: بنای چهارصفه در شهرهای میمه و زواره )


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تفاوت های معماری بومی در دو اقلیم سرد و خشک و گرم و خشک ( با بررسی نمونه موردی: بنای چهارصفه در شهرهای میمه و زواره ) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تفاوت های معماری بومی در دو اقلیم سرد و خشک و گرم و خشک ( با بررسی نمونه موردی: بنای چهارصفه در شهرهای میمه و زواره )  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تفاوت های معماری بومی در دو اقلیم سرد و خشک و گرم و خشک ( با بررسی نمونه موردی: بنای چهارصفه در شهرهای میمه و زواره )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تفاوت های معماری بومی در دو اقلیم سرد و خشک و گرم و خشک ( با بررسی نمونه موردی: بنای چهارصفه در شهرهای میمه و زواره ) :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

در کشور ما علاوه بر چهار پهنه اقلیمی اصلی، خرد اقلیم ها و شرایط آب و هوایی مختلف در چهار فصل نیز از اعوامل موثر در شرایط جوی حاکم بر یک منطقه است. معماری بومی هر منطقه متاثر از اقلیم و شرایط جوی حاکم بر منطقه است. معماری بومی به عنوان یک سنت بومی و محلی منتقل می شود و با آزمون و خطا و فنون منتقل شده از نسلی به نسل دیگر شکل یافته است. معماری بومی متعلق به یک مکان و زمان خاص است و از جایی به جای دیگر منتقل نمی شود. در این تحقیق سعی شده است تاثیر تفاوت اقلیم بر معماری بومی منطقه، با بررسی بنای بومی چهارصفه در دو اقلیم سرد و خشک (میمه) و گرم و خشک (زواره) مورد بررسی قرار گیرد، تا به این طریق به ارتباط نحوه برخورد معماری بومی هر منطقه با استفاده بهینه از انرژی و پایداری محیط در آن منطقه اشاره شود. در این پژوهش چهارصفه میمه و چهارصفه زواره به ترتیب در دو اقلیم سرد و خشک و گرم و خشک مورد تحقیق و بررسی قرار گرفته اند تا تفاوت های رفتاری بناها و میزان تاثیرپذیری آنها از اقلیم مشخص شود. در این مقاله با استفاده از روش تحلیلی توصیفی درصدد یافتن این تفاوت ها هستیم. در پایان به جمعبندی و نتیجه گیری از مباحث پرداخته و به تفاوت رفتاری معماری بومی در دو اقلیم پی می بریم.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.