نقش نهادهای مهندسی در تدوین استراتژی برای مشارکت بخش دولتی و خصوصی به منظور توسعه پروژه های زیر ساختی خدماتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 نقش نهادهای مهندسی در تدوین استراتژی برای مشارکت بخش دولتی و خصوصی به منظور توسعه پروژه های زیر ساختی خدماتی دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد نقش نهادهای مهندسی در تدوین استراتژی برای مشارکت بخش دولتی و خصوصی به منظور توسعه پروژه های زیر ساختی خدماتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی نقش نهادهای مهندسی در تدوین استراتژی برای مشارکت بخش دولتی و خصوصی به منظور توسعه پروژه های زیر ساختی خدماتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن نقش نهادهای مهندسی در تدوین استراتژی برای مشارکت بخش دولتی و خصوصی به منظور توسعه پروژه های زیر ساختی خدماتی :

تعداد صفحات :۴

چکیده مقاله:

توسعه زیرساختهای خدماتی و زیر بنایی را میتوان به شیوههای گوناگون انجام داد که صرفا دارای رویکردیدولتی یا صرفا خصوصی محض نباشد و با احتمال بیشتری در بلندمدت پایدار باقی بمانند. یک رویکردصرفا دولتی ممکن است دارای مشکلاتی از قبیل کندی درروند، تصمیم گیری نادرست، چارچوب سازمانی ناکارآمد ، عدم توان رقابت و بهره وری پایین باشد و درمجموع منجر به عدم موفقیت بخش دولتی شود. از سوی دیگر، رویکرد صرفا خصوصی ممکن است باعث مشکلاتی از قبیل روابط نامناسب در توزیع خدمات در زیرساختها شود. رویکرد مشارکت بخش دولتی-خصوصی میتواند نقاط قوت هر دو بخش دولتی و خصوصی را ترکیب کند و درنتیجه پیشرفت زیرساخت ها با سرعت و بهره وری بالا دنبال شود. در طول دو دهه گذشته، PPP بهعنوان طرح اصلی برای ارایه خدمات زیربنایی در کشورهای توسعه یافته و درحال توسعه قلمداد می شود. بین سال های ۱۹۸۵ تا ۲۰۰۴، آمریکا درمجموع ۲۰۹۶ پروژهی PPP در سراسر جهان انجام داده است. ۱۱ کشور در سراسر جهان ازجمله استرالیا، آلمان، مجارستان، ایتالیا، ژاپن، کره، اسپانیا، ایالات متحده آمریکا، و بریتانیا، PPP را تجربه کرده اند. در میان این کشورها، انگلستان به طور گستردهای در مورد PPP فعال بوده است. بهعنوانمثال ، در طول سالهای ۲۰۰۳ و ۲۰۰۴، انگلستان بهعنوان بزرگترین سرمایه گذار در PPP شناختهشده است. در بسیاری از کشورها، پروژه های PPP بر روی پروژههای حملونقل مانند جاده ها، پل ها، تونل ها، راه آهن، فرودگاه تمرکز میکنند. بااینحال، استفاده از ppp در بخش های مختلف در سال های اخیر گسترشیافته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.