مقاله بررسی سطوح مختلف دما و شوری و اثرات متقابل آن در زمانهای مختلف بر قابلیت تخم گشایی سیست آرتمیای دریاچه ارومیه (Artemia urmiana)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی سطوح مختلف دما و شوری و اثرات متقابل آن در زمانهای مختلف بر قابلیت تخم گشایی سیست آرتمیای دریاچه ارومیه (Artemia urmiana) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی سطوح مختلف دما و شوری و اثرات متقابل آن در زمانهای مختلف بر قابلیت تخم گشایی سیست آرتمیای دریاچه ارومیه (Artemia urmiana)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی سطوح مختلف دما و شوری و اثرات متقابل آن در زمانهای مختلف بر قابلیت تخم گشایی سیست آرتمیای دریاچه ارومیه (Artemia urmiana)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی سطوح مختلف دما و شوری و اثرات متقابل آن در زمانهای مختلف بر قابلیت تخم گشایی سیست آرتمیای دریاچه ارومیه (Artemia urmiana) :

تعداد صفحات:۱۷

چکیده:

تامین نیازهای پروتئینی انسان تنها با آبزی پروری پایدار محقق خواهد شد که گسترش آبزی پروری پایدار خود وابسته به تهیه غدای مورد نیاز آبزیان می باشد. آرتمیا یکی از مهمترین غذاهای زنده آبزیان می باشد که در مرحله نوزادی بسیاری از گونه ها ضروری می باشد. یکی از معمولیترین راه های استفاده از آرتمیا، تخم گشایی (هچ) سیست آرتمیا می باشد، که هرچه این تخم گشایی با رادندمان بالاتری صورت گیرد. تولید آرتمیا و بالتبع تولید آبزیان بالاتر بوده و در نهایت باعث تامین نیازهای پروتئینی انسان خواهد شد. در این تحقیق اثر سه سطح دماو سه سطح شوری (ppt 35 و ۳۰ و ۲۵) بصورت توأم بر درصد هیچ سیست آرتمیای ارومیه (Artemia urmiana) در سه زمان ۲۴و۲۶و۲۸ ساعت پس از آبگیری به منظور تعیین شوری و دمای بهینه برای قابلیت تخم گشایی سیست آرتمیا مورد بررسی قرار گرفت. کلا ۹ تمیار، با ۲۷ تکرار (هر تمیار سه تکرار) برای این تحقیق در نظر گرفته شد. نتایج حاصله نشان دادکه اثر شوری در دامنه مورد آزمایش تفاوت معنی داری ایجاد نمی کند (p>0.05) و عامل دماست که بر میزانهچ تاثیر بیشتری داشته و تفاوت معنی داری در تمیارها ایجاد می کند. (p<0.05) . بالاترین درصد هچ مربوط به دمایو شوری ppt35 بوده و از نظر آماری در دمایبا شوری های مختلف بالاترین درصد هچ راداشتیم و همچنین در دمایو شوری ppt25 مشاهده شد، که از نظر آماری در دمایبا شوری های مختلف کمترین درصد هچ را خواهیم داشت. پس از عامل دما از شوری مهمتر بوده و با پیشرفت زمان بر درصد هچ افزوده شده و بیشترین درصد هچ را در زمان ۲۸ ساعت پس از آبگیری و دمایوشوری ppt35 و کمترین درصد هچ را در زمان ۲۴ ساعت پس از آبگیری و دمایو شوری ppt25 خواهیم داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.