بررسی تغییرات مکانی دمای میانگین و بارش سالانه تحت تاثیر پدیده تغییراقلیم، با استفاده از GIS (مطالعه موردی : غرب کشور)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تغییرات مکانی دمای میانگین و بارش سالانه تحت تاثیر پدیده تغییراقلیم، با استفاده از GIS (مطالعه موردی : غرب کشور) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تغییرات مکانی دمای میانگین و بارش سالانه تحت تاثیر پدیده تغییراقلیم، با استفاده از GIS (مطالعه موردی : غرب کشور)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تغییرات مکانی دمای میانگین و بارش سالانه تحت تاثیر پدیده تغییراقلیم، با استفاده از GIS (مطالعه موردی : غرب کشور)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تغییرات مکانی دمای میانگین و بارش سالانه تحت تاثیر پدیده تغییراقلیم، با استفاده از GIS (مطالعه موردی : غرب کشور) :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

بررسی تغییرات مکانی پارامترهای اقلیمی تحت تاثیر پدیده تغییر اقلیم، از اهمیت ویژه ای در مدیریت صحیح منابع آب برخوردار است. هدف از انجام این پژوهش، ارزیابی دقت سه روش مهم میانیابی در پهنه بندی داده های مشاهداتی (۱۹۶۱-۲۰۰۵) و داده های شبیه سازی شده دمای میانگین و بارش سالانه طی دوره آینده (۲۰۱۱-۲۰۴۰) در ای ستگاههای سینوپتیک منتخب غرب ک شور میباشد. بدین جهت ابتدا، متغیرهای مذکور در دوره آتی با استفاده از سناریوی rcp2.6 مدل بزرگ مقیاس CanESM2 و با به کارگیری مدل ریزمقیاس نمایی آماری SDSM پیشبینی گردید. سپس به منظور م شخص شدن الگوی توزیع مکانی متغیرهای مورد برر سی از روشهای میانیابی IDW، کریجینگ ساده و کریجینگ معمولی با توابع دایرهای، کروی، گوسین و نمایی استفاده شد.براساس نتایج این پژوهش، دمای میانگین منطقه مورد مطالعه طی دوره آتی دارای روند صعودی خواهد بود. در مقابل، تغییرات بارش در این دوره از الگوی خاصی پیروی نمی کند. همچنین نتایج نشان داد که روش کریجینگ معمولی با تابع کروی با کمترین میزان خطا در دوره پایه (RMSE=2/53) و دوره آتی (RMSE=2/08) و روش کریجینگ ساده با تابع دایره ای با بالاترین دقت در دوره پایه (RMSE=5/89) و دوره آتی (RMSE=6/64)، به ترتیب مناسب ترین روش برای میانیابی دمای میانگین سالانه و بارش سالانه در هر دو دوره زمانی میباشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.