استفاده از سامانه اطلاعات مکانی (GIS) در جایابی همزمان خازن و اتوبوستر (مطالعه موردی فیدر خارتوران شاهرود)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 استفاده از سامانه اطلاعات مکانی (GIS) در جایابی همزمان خازن و اتوبوستر (مطالعه موردی فیدر خارتوران شاهرود) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد استفاده از سامانه اطلاعات مکانی (GIS) در جایابی همزمان خازن و اتوبوستر (مطالعه موردی فیدر خارتوران شاهرود)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی استفاده از سامانه اطلاعات مکانی (GIS) در جایابی همزمان خازن و اتوبوستر (مطالعه موردی فیدر خارتوران شاهرود)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن استفاده از سامانه اطلاعات مکانی (GIS) در جایابی همزمان خازن و اتوبوستر (مطالعه موردی فیدر خارتوران شاهرود) :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

مهمترین ابزار جهت مدیریت و تحلیل مسایل زیرساختی در هر زمینهای وجود اطلاعات میباشد. وجود اطلاعات صحیح و در دسترس بودن آنها بهخصوص در سازمانهایی که با حجم عظیم دادهها مواجه میباشند امری لازم و ضروری است. در این میان سامانه اطلاعات مکانی )GIS( جهت مدیریت اطلاعاتی که دارای ماهیت مکانی و توصیفی هستند پا به عرصه گذاشته اند. یکی از بهترین مطالعات با استفاده از دانش GIS، مطالعه شبکه برق در سطح توزیع بوده که با استفاده از آن میتوان ضعف های سیستم را شناسایی و راه حل مناسب جهت برنامه ریزی در حال و آینده ارایه داد. گستردگی و پیچیدگی در شبکه های توزیع عموما به تولید مسایل غیر محدب و غیرخطی میانجامد که خواستار محاسباتی بسیار پیچیده است. امروزه یکی از مهمترین مسایل شبکه های توزیع جایابی مکان و اندازه تجهیزات رفع ضعف ولتاژ و کاهش تلفات شبکه است. ازجمله این تجهیزات میتوان به اتوبوستر و خازن موازی در شبکه توزیع اشاره کرد. در این مقاله روشی نوین مبتنی بر الگوریتم جستجوی هارمونی توسعه یافته جهت تعیین همزمان مکان و اندازه اتوبوستر و خازن برای حل مسیله ی چندهدفه ارایه شده است. لازم به ذکر است جهت انجام جایابی موردنظر، ابتدا اطلاعات مکانی و توصیفی شبکه نمونه برداشت و سپس اطاعات موجود در نرم افزار ARC GIS واردشده است. در ادامه جهت تحلیل مناسب، اطلاعات به نرم افزار Matlab انتقال داده شده است. روش پیشنهادی بر روی فیدر خارتوران در شهرستان شاهرود که دارای افت ولتاژ و تلفات بالا میباشد پیاده سازی و اجراشده که نتایج حاصله مبین کارایی قابل قبول روش پیشنهادی است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.