آنالیز روند منحنی تغییرات غلظت آلاینده های شاخص هوا طی ۳۶ ماه منتهی به سال ۱۳۹۶ و بررسی اثر اقلیم بر شاخص های PSI و AQI؛ (مطالعه موردی: شهر مشهد، ایران)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 آنالیز روند منحنی تغییرات غلظت آلاینده های شاخص هوا طی ۳۶ ماه منتهی به سال ۱۳۹۶ و بررسی اثر اقلیم بر شاخص های PSI و AQI؛ (مطالعه موردی: شهر مشهد، ایران) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد آنالیز روند منحنی تغییرات غلظت آلاینده های شاخص هوا طی ۳۶ ماه منتهی به سال ۱۳۹۶ و بررسی اثر اقلیم بر شاخص های PSI و AQI؛ (مطالعه موردی: شهر مشهد، ایران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی آنالیز روند منحنی تغییرات غلظت آلاینده های شاخص هوا طی ۳۶ ماه منتهی به سال ۱۳۹۶ و بررسی اثر اقلیم بر شاخص های PSI و AQI؛ (مطالعه موردی: شهر مشهد، ایران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن آنالیز روند منحنی تغییرات غلظت آلاینده های شاخص هوا طی ۳۶ ماه منتهی به سال ۱۳۹۶ و بررسی اثر اقلیم بر شاخص های PSI و AQI؛ (مطالعه موردی: شهر مشهد، ایران) :

تعداد صفحات :۲۴

چکیده مقاله:

سالانه چندین هزار نفر بر اثر مشکلات سلامتی ناشی از آلودگی هوا در دنیا جان خود را از دست می دهند. اصلی ترین تهدیدهای سلامتی آلاینده های هوا، متوجه دستگاه تنفسی و عصبی هستند. البته با نگاهی دیگر به مقوله اثرات آلودگی هوا بر کیفیت زندگی افراد می توان دریافت حتی اثرات غیر مهلک این آلاینده ها، چون سر درد، پرخاشگری و اضطراب می تواند باعث بروز مشکلات اجتماعی-رفتاری در سطح کلان گردد. به همین دلیل پژوهشگران تلاش بسیاری جهت مدلسازی و پیش بینی میزان غلظت آلاینده ها انجام می دهند، تا هشدارهای لازم را به مسیولان ذی صلاح ارایه نمایند و آنها را از بروز خطرات احتمالی آگاه سازند. در پژوهش حاضر وضعیت آلودگی هوای شهر مشهد، ایران، طی سال های ۹۳ تا ۹۶ مورد بررسی موشکافانه قرار گرفت و با مدلسازی غلظت آلاینده ها، روند منحنی بر توابع ریاضی زمان-غلظت منطبق گردید. در این بررسی شش آلاینده ی شاخص شامل PM(2.5), O(3), SO(2), CO و (PM(10 مدنظر قرار گرفت. علاوه بر آنالیز روند منحنی غلظت-زمان، تاثیر شاخص های اقلیمی باد و خشکسالی بر تمرکز آلاینده ها طی ماه های مختلف سال های مذکور بررسی گردید. مدل های ریاضی چندجمله ای و فوریر به طور کلی در آلاینده های مختلف، بهترین انطباق را حاصل نمودند (R-square> 0.75 برای تمامی مدل ها). به منظور بررسی اقلیم، سرعت باد غالب به عنوان شاخصه اصلی اقلیمی با بیشترین میزان اثر بر آلودگی هوا در نظر گرفته شد و نوسانات PSI و AQI نسبت به دو متغیر زمان و سرعت باد غالب به کمک مدل ریاضی چند جمله ای شبیه سازی گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.