تاثیر نوع بسته بندی بر خواص کیفی پسته در طول نگهداری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر نوع بسته بندی بر خواص کیفی پسته در طول نگهداری دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر نوع بسته بندی بر خواص کیفی پسته در طول نگهداری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر نوع بسته بندی بر خواص کیفی پسته در طول نگهداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر نوع بسته بندی بر خواص کیفی پسته در طول نگهداری :

تعداد صفحات :۲۷

چکیده مقاله:

هدف از این تحقیق بررسی اثرات بسته بندی پسته بر میزان آلودگی و جلوگیری از انتشار قارچ آفلاتوکسین و ثبات خواص کیفی پسته در مدت نگهداری است. در این تحقیق آزمون های رطوبت، پراکسید، خصوصیات ارگانولپتیک و آفلاتوکسین پسته در ۴ سطح بسته بندی )پلی پروپیلن، متالایزر، قوطی فلزی و بدون بسته بندی( و در ۵ سطح از نظر مدت نگهداری ۱و۳۰و۶۰و۹۰و۱۲۰ روز در دمای محیط انجام گرفت و پس از جمع آوری داده ها با استفاده از نرم افزار آماریSASبه تعیین رابطه معنی دار بین متغیرها پرداخته شد. نتایج حاصل ازآنالیز داده ها در این تحقیق نشان داد که نوع بسته بندی و پایین بودن رطوبت فرآورده تولیدی در هر چه بهتر بودن کیفیت محصول در طول دوره نگهداری محصول موثر می باشد. همچنین بسته بندی و نوع بسته بندی باعث ثابت ماندن و عدم انتشار آفلاتوکسین در طول مدت نگه داری می گردد. با توجه به نتایج حاصله چنین بنظر می رسد که بسته بندی قوطیهای فلزی نسبت به سایر انواع بسته بندیها، در ثبات خصوصیات کیفی پسته در مدت زمان نگهداری، نقش مهمی دارد. همچنین نتایج حاصل از این تحقیق حاکی از معنی دار بودن تاثیر بسته بندی و نوع بسته بندی بر خواص کیفی پسته در طول نگهداری می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.