تاثیر کاربرد سامانه جامع الکترونیکی فرایند گمرکی بر صادرات غیر نفتی ایران مورد مطالعه: گمرک جمهوری اسلامی ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر کاربرد سامانه جامع الکترونیکی فرایند گمرکی بر صادرات غیر نفتی ایران مورد مطالعه: گمرک جمهوری اسلامی ایران دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر کاربرد سامانه جامع الکترونیکی فرایند گمرکی بر صادرات غیر نفتی ایران مورد مطالعه: گمرک جمهوری اسلامی ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر کاربرد سامانه جامع الکترونیکی فرایند گمرکی بر صادرات غیر نفتی ایران مورد مطالعه: گمرک جمهوری اسلامی ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر کاربرد سامانه جامع الکترونیکی فرایند گمرکی بر صادرات غیر نفتی ایران مورد مطالعه: گمرک جمهوری اسلامی ایران :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

پژوهش حاضر با هدف یافتن راهکار بهینه سازی توسعه صادرات غیر نفتی از طریق کاربرد سامانه جامع الکترونیکی است. لذا سوال اصلی پژوهش این است که آیا بین کاربرد سامانه جامع الکترونیکی فرایند گمرکی و صادرات غیر نفتی ایران رابطه معنی داری وجود دارد فرضیه پژوهش نیز این است که بین کاربرد سامانه جامع الکترونیکی فرایند گمرکی و صادرات غیر نفتی ایران رابطه معنی دار و مثبتی وجود دارد. جامعه آماری تحقیق شامل کلیه کارکنان اداره گمرکات استان بوشهر می باشند. حجم جامعه آماری برابر با ۴۰۰ نفر می باشد. با توجه به محدود بودن جامعه آماری، برای تعیین حجم نمونه از فرمول تعیین حجم نمونه در جامعه محدود کوکران استفاده شد. لذا با در نظر گرفتن سطح خطای نمونه گیری ۰۵/۰، حجم نمونه برابر با ۱۹۶ برآورد گردید. نمونه گیری نیز به صورت تصادفی صورت گرفت. ابزار اندازه گیری متغیرها پرسشنامه ای محقق ساخته با ۱۷ گویه می باشد. روایی محتوای پرسشنامه براساس نظرات اساتید و خبرگان حاصل شد. روایی سازه ابزار اندازه گیری، با روش تحلیل عاملی تاییدی و با استفاده از نرم افزار Smart PLS آزمون گردید. ضریب آلفای به دست آمده برای پرسشنامه سامانه الکترونیکی برابر با ۹۱۶/۰ و پرسشنامه توسعه صادرات غیر نفتی برابر با ۸۹۲/۰ به دست آمد که نشان دهنده پایایی مناسب ابزار اندازه گیری می باشد. از آزمون های نرمال بودن داده ها و مدلسازی معادلات ساختاری برای آزمون فرضیه های تحقیق استفاده شد. یافته های تحقیق نشان داد که کاربرد سامانه جامع الکترونیکی فرآیندهای گمرکی تاثیر مثبت و معنی داری بر توسعه صادرات غیر نفتی کشور داشته است. ضریب به دست آمده برابر با ۹۵۷/۰ بوده که در سطح معنی داری ۰۱/۰، معنی دار می باشد. از دیگر یافته های تحقیق نیز می توان به تاثیر مثبت و معنی دار کاربرد سامانه جامع فرآیندهای الکترونیکی بر شفافیت، اطلاع رسانی و کاهش هزینه های صادرکنندگان اشاره نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.