تاثیر پارامترهای جوشکاری اصطکاکی اغتشاشی بر خواص مکانیکی اتصال غیر مشابه آلیاژ آلومینیوم ۲۱۲۴ به مس خالص تجاری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر پارامترهای جوشکاری اصطکاکی اغتشاشی بر خواص مکانیکی اتصال غیر مشابه آلیاژ آلومینیوم ۲۱۲۴ به مس خالص تجاری دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر پارامترهای جوشکاری اصطکاکی اغتشاشی بر خواص مکانیکی اتصال غیر مشابه آلیاژ آلومینیوم ۲۱۲۴ به مس خالص تجاری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر پارامترهای جوشکاری اصطکاکی اغتشاشی بر خواص مکانیکی اتصال غیر مشابه آلیاژ آلومینیوم ۲۱۲۴ به مس خالص تجاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر پارامترهای جوشکاری اصطکاکی اغتشاشی بر خواص مکانیکی اتصال غیر مشابه آلیاژ آلومینیوم ۲۱۲۴ به مس خالص تجاری :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

جوشکاری اصطکاکی اغتشاشی یکی از فرآیندهای جوشکاری حالت جامد می باشد که به دلیل دمای پایین در موضع جوش مانع از ایجاد عیوبی می شود که در جوشکاری ذوبی اتفاق می افتد. در اتصالات فلزات غیر همجنس به روش جوشکاری اصطکاکی اغتشاشی، پارامترهای زیادی همچون سرعت دورانی، سرعت خطی، آفست و شکل ابزار بر کیفیت سطحی جوش، ریز ساختار، سختی و استحکام تاثیر گذار می باشد. در این تحقیق بهبررسی رفتار جوش پذیری اتصال غیر مشابه آلیاژ آلومینیوم ۲۱۲۴ به مس خالص تجاری پرداخته شد و برای این منظور تاثیر سرعت چرخش، سرعت پیشروی و آفست ابزار بر کیفیت سطحی جوش، سختی ناحیه جوش و خواص مکانیکی جوش پرداخته شده است. برای ارزیابی جوش ها از نظر جوش پذیری، ریزساختار، میکروسختی و کشش از میکروسکوپ الکترونی روبشی ( SEM )، میکروسختی سنج و دستگاه کشش استفاده شد. نتایج به دست آمده نشان می دهد که جهت اتصال آلومینیوم ۲۱۲۴ به مس خالص تجاری آفست ابزار می بایست بر روی فلز آلومینیوم قرار گیرد . نتایج حاصل از SEM ، جوش پذیری مناسب این اتصال را نشان می دهد. همچنین بهترین سرعت چرخش ۸۰۰ دور بر دقیقه با سرعت پیشروی ۸ میلی متر بر دقیقه می باشد که ماکزیمم سختی و استحکام کششی اتصال را ایجاد می نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.