استفاده از تحلیل ممیزی غیرخطی انعطاف پذیر برای شناسایی مناطق جنگلی مستعدخشکیدگی (مطالعه موردی: استان لرستان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 استفاده از تحلیل ممیزی غیرخطی انعطاف پذیر برای شناسایی مناطق جنگلی مستعدخشکیدگی (مطالعه موردی: استان لرستان) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد استفاده از تحلیل ممیزی غیرخطی انعطاف پذیر برای شناسایی مناطق جنگلی مستعدخشکیدگی (مطالعه موردی: استان لرستان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی استفاده از تحلیل ممیزی غیرخطی انعطاف پذیر برای شناسایی مناطق جنگلی مستعدخشکیدگی (مطالعه موردی: استان لرستان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن استفاده از تحلیل ممیزی غیرخطی انعطاف پذیر برای شناسایی مناطق جنگلی مستعدخشکیدگی (مطالعه موردی: استان لرستان) :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

اکوسیستم های جنگلی از مهمترین اکوسیستم های کره زمین هستند که تنوع وسیعی از خدمات اکوسیستمی را برای ب شر مهیا می کنند. مساحت جنگل های ایران چیزی حدود ۱۴ میلیون هکتار ا ست که جنگل های ناحیه روی شی زاگرس با مسااحتی حدود شاش میلیون هکتار ۴۱۱ درصد آن را به خود اختصاص داده اند. یکی از رخدادهای تلخی که در یک دههاخیر در جنگل های زاگرس در حال رخ دادن ا ست و هر روز نیز بر و سعت آن افزوده می شود پدیده نو ظهور خشکیدگی و زوال این جنگلها است به گونه ای که بر اساس آخرین آمار های ر سمی سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور بین سال های ۱۳۸۰ تا ۱۳۹۰ خورشیدی حدود ۲۵ درصد این جنگل ها دچار زوال شده اند. به منظور شناسایی مناطق جنگلیمستعد خشکیدگی از مدل تحلیل ممیزی غیرخطی انعطاف پذیر استفاده شد. مناطق جنگلی دارای خشکیدگی بالای ۵۰ % به عنوان متغیر واب سته و عوامل محیطی بارش، دما، رطوبت ن سبی، تبخیر و تعرق مرجع، شاخص خ شکی، شاخص طوفان گرد و غبار، درصد شیب، جهت جغرافیایی، فاصله از اراضی کشاورزی و فاصله از آ بهای سطحی به عنوان متغیر مستقلوارد مدل در نرم افزار R شدند. نتایج نشان داد که حدود ۴۳ درصد از جنگل های استان لرستان دارای ریسک خشکیدگی هستند AUC برابر ۰/۸۸۶ نشان دهنده کارایی خوب مدل تحلیل ممیزی غیرخطی انعطاف پذیر در این مطالعه بود. همچنین عوامل اقلیمی بی شترین تاثیر گذاری را از خود ن شان دادند که در این بین عوامل شاخص خشکی، بارش و دما بهترتیب مهمترین عوامل تاثیرگذار بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.