ارایه روشی برای انسداد و یا تعیین محل بهینه باز شدگی های (دوربرگردان ها) معابر شریانی با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی و شاخص های مدیریت دسترسی (نمونه موردی: خیابان دماوند، منطقه ۸ شهرداری تهران)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارایه روشی برای انسداد و یا تعیین محل بهینه باز شدگی های (دوربرگردان ها) معابر شریانی با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی و شاخص های مدیریت دسترسی (نمونه موردی: خیابان دماوند، منطقه ۸ شهرداری تهران) دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارایه روشی برای انسداد و یا تعیین محل بهینه باز شدگی های (دوربرگردان ها) معابر شریانی با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی و شاخص های مدیریت دسترسی (نمونه موردی: خیابان دماوند، منطقه ۸ شهرداری تهران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارایه روشی برای انسداد و یا تعیین محل بهینه باز شدگی های (دوربرگردان ها) معابر شریانی با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی و شاخص های مدیریت دسترسی (نمونه موردی: خیابان دماوند، منطقه ۸ شهرداری تهران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارایه روشی برای انسداد و یا تعیین محل بهینه باز شدگی های (دوربرگردان ها) معابر شریانی با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی و شاخص های مدیریت دسترسی (نمونه موردی: خیابان دماوند، منطقه ۸ شهرداری تهران) :

تعداد صفحات :۲۰

چکیده مقاله:

مدیریت دسترسی شبکه معابر شهری یکی از ابزارهای کاهش احجام ترافیک ورودی به شبکه معابر محلی و بافت اجتماعی و مسکونی است. از مهمترین موضوعات مطرح در دسترسی به شبکه معابر شریانی شهری تصمیم گیری مدیران حوزه حمل و نقل و ترافیک در خصوص انسداد، بازگشایی و یا جانمایی محل یک بازشدگی (دوربرگردان) در معابر شریانی است. به این منظور لازم است تا شاخصهایی چون طول معابر نیازمند تغییر جهت، هزینههای اجرایی و اصلاحات هندسی، طول تداخلی و طول سفرها جهت دسترسی، دسترسی حمل و نقل همگانی، ظرفیت معابر دسترسی و سلسله مراتب معابر مورد توجه قرار گیرند. هدف از تحقیق حاضر مقایسه گزینه های مختلف انسداد، بازگشایی و یا جانمایی مناسب دوربرگردانها و بازشدگیها در رفوژ میانی معابر شریانی با استفاده از شاخصهای دسترسی ایمن و مناسب به شبکه معابر محدوده مورد مطالعه میباشد. جهت مقایسه گزینه ها، فرآیند تحلیل سلسله مراتبی و نرم افزار Expert Choice استفاده شده است. همچنین روش مذکور در یک نمونه موردی در خیابان دماوند در منطقه ۸ شهرداری تهران مورد استفاده قرار گرفته است و با استفاده از خروجیهای نرم افزار، پیشنهاد انتقال دوربرگردان موجود به شرق محل فعلی مناسب ارزیابی شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.