مقایسه خواص دینامیکی-مکانیکی نانوکامپوزیتNR/BR/MWCNT حاوی دوده پخت شده با دو سیستم پخت متفاوت گوگردی و اشعه الکترونی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقایسه خواص دینامیکی-مکانیکی نانوکامپوزیتNR/BR/MWCNT حاوی دوده پخت شده با دو سیستم پخت متفاوت گوگردی و اشعه الکترونی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقایسه خواص دینامیکی-مکانیکی نانوکامپوزیتNR/BR/MWCNT حاوی دوده پخت شده با دو سیستم پخت متفاوت گوگردی و اشعه الکترونی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه خواص دینامیکی-مکانیکی نانوکامپوزیتNR/BR/MWCNT حاوی دوده پخت شده با دو سیستم پخت متفاوت گوگردی و اشعه الکترونی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقایسه خواص دینامیکی-مکانیکی نانوکامپوزیتNR/BR/MWCNT حاوی دوده پخت شده با دو سیستم پخت متفاوت گوگردی و اشعه الکترونی :
تعداد صفحات :۸
چکیده مقاله:
در این مقاله آلیاژ بر پایه لاستیک بوتادین رابر (BR) و لاستیک طبیعی (NR) حاوی دوده با ترکیب درصد وزنی ۵۰/۵۰ حاوی نانولوله های چند جداره و دوده ( ۲۵phr) به روش مذاب تهیه شد. آلیاژ حاوی فقط دوده (۳۵phr) نیز به عنوان نمونه مرجع تهیه شد. سپس نمونه ها در دو سیستم پخت گوگردی و پرتوالکترونی شبکه ای شدند. خواص دینامیکی-مکانیکی نمونه ها با استفاده از آزمون DMTA، خواص مکانیکی نمونه ها با استفاده از آزمون تنش-کرنش و دانسیته اتصالات عرضی توسط آزمون تورم بررسی شد. نتایج نشان داد در مقایسه با نمونه مرجع، نمونه ی حاوی ۳phr نانولوله های کربنی و ۲۵phr دوده توسط پخت گوگردی خواص مکانیکی و مدول ذخیره ی مطلوب تری نسبت به نمونه ی مرجع و نمونه های پخت شده توسط اشعه بدلیل بالاتر بودن دانسیته اتصالات عرضی دارد. در صورتی که نمونه ی پخت شده با اشعه الکترونی دارای فاکتور اتلاف کمتری نسبت به نمونه ی پخت گوگردی میباشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.