طراحی و ساخت یک نانو حسگر الکترو شیمیایی سنجش آلومینیوم در صنایع غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 طراحی و ساخت یک نانو حسگر الکترو شیمیایی سنجش آلومینیوم در صنایع غذایی دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد طراحی و ساخت یک نانو حسگر الکترو شیمیایی سنجش آلومینیوم در صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی طراحی و ساخت یک نانو حسگر الکترو شیمیایی سنجش آلومینیوم در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن طراحی و ساخت یک نانو حسگر الکترو شیمیایی سنجش آلومینیوم در صنایع غذایی :

تعداد صفحات :۴

چکیده مقاله:

در این کار تحقیقاتی یک حسگر الکترو شیمیایی جدید به جهت اندازه گیری الکترو کاتالیستی آلومینیوم بر سطح الکترود اصلاح شده گرافیت اصلاح شده بصورت، گرافیت/ نانو ذرات طلا/ پلی پیرول دی آزو کربن دی آمید، معرفی شده است.این الکترود اصلاح شده برای بررسی اندازه گیری و مطالعه آلومینیوم ، با استفاده از ولتامتری چرخه ایی ، پیشنهاد گردید.این حسگر جدید در دمای اتاق ساخته شد و در pH بهینه ۶ بافر بریتون رابینسون، پس از بهینه شدن پارامترهای شیمیایی و دستگاهی مورداستفاده قرار گرفت.کالیبراسیون خطی برای اسید آسکوربیک در محدوده ی غلظت ۴۰ تا ۱۰۰ نانو مولار بدست آمد.حد تشخیص (LOD) این حسگر به میزان ۱/۳۳ نانو مولار محاسبه گردید. نتایج نشان می دهد که حسگر طراحی شده، قدرت تشخیص و اندازه گیری اسید آسکوربیک را در نمونه آب شرب بدون مزاحمت های جانبی را دارا می باشد که نشان دهنده صحت و دقت مناسب تجزیه ای روش ارایه شده می باشد..

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.