ساخت یک حسگرجدید جهت اندازه گیری سم مایکوتوکسین زیرالنون درنمونه های مواد غذایی آلوده شده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ساخت یک حسگرجدید جهت اندازه گیری سم مایکوتوکسین زیرالنون درنمونه های مواد غذایی آلوده شده دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ساخت یک حسگرجدید جهت اندازه گیری سم مایکوتوکسین زیرالنون درنمونه های مواد غذایی آلوده شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ساخت یک حسگرجدید جهت اندازه گیری سم مایکوتوکسین زیرالنون درنمونه های مواد غذایی آلوده شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ساخت یک حسگرجدید جهت اندازه گیری سم مایکوتوکسین زیرالنون درنمونه های مواد غذایی آلوده شده :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

در این کار تحقیقاتی یک حسگر الکترو شیمیایی جدید به جهت اندازه گیری کاتالیستی مایکوتوکسین زیرالنون بر سطح الکترود اصلاح شده گرافیت اصلاح شده بصورت، گرافیت / نانو فیبر معرفی شده است.این الکترود اصلاح شده برای بررسی اندازه گیری و مطالعه مایکوتوکسین زیرالنون ، با استفاده از طیف موج مربعی ، پیشنهاد گردید.این حسگر جدید در دمای اتاق ساخته شد و در pH بهینه ۶ بافر بریتون رابینسون، پس از بهینه شدن پارامترهای شیمیایی و دستگاهی مورداستفاده قرار گرفت.کالیبراسیون خطی برای مایکوتوکسین زیرالنون در محدوده ی غلظت ۵ تا ۳۰و۶۰تا۱۰۰ نانو مولار بدست آمد.حد تشخیص (LOD) این حسگر به میزان ۱/۶۷ نانو مولار محاسبه گردید. نتایج نشان میدهد که حسگر طراحی شده، قدرت تشخیص و اندازه گیری مایکوتوکسین زیرالنون را در نمونه شیر گاو بدون مزاحمت های جانبی را دارا می باشد که نشان دهنده صحت و دقت مناسب تجزیهای روش ارایه شده می باشد..

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.