بررسی اثرات ضد باکتریایی نانوذرات اکسید روی بر روی باکتری اشرشیا کلی (E.coli)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات ضد باکتریایی نانوذرات اکسید روی بر روی باکتری اشرشیا کلی (E.coli) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات ضد باکتریایی نانوذرات اکسید روی بر روی باکتری اشرشیا کلی (E.coli)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات ضد باکتریایی نانوذرات اکسید روی بر روی باکتری اشرشیا کلی (E.coli)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات ضد باکتریایی نانوذرات اکسید روی بر روی باکتری اشرشیا کلی (E.coli) :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

عنصر روی جزء عناصر معدنی ضروری است که در ساختار ماده ژنتیکی تمام سلول های بدن باعث پایداری آن میشود. حدود ۷ درصد پروتیین ها در گیاهان و جانوران از جمله حدود ۲۱۱ متالوآنزیم برای عملکرد خود، به روی نیاز دارند. نانو ذره اکسید روی دارای اثرات ضد سرطانی، ضد میکروبی و فعالیت های آنتی اکسیدانی، هستند. بنابراین مورد توجه قرار گرفته اند. این نانو ذره قادر است رشد باکتری های بیماری زا از جمله شیگلا، اشریشیاکلی و استافیلوکوکوس را مهار کند. جهت تهیه نانوذره اکسید روی، از روی نیترات ۴ آبه [Zn(NO3)2.4H2O]، استفاده گردید. جهت بررسی فعالیت ضد باکتریایی نانو ذرات اکسید روی، سوسپانسیون نانوذرات را در غلظت های ۰/۶، ۰/۴و )mg/ml( 0/2 را در تهیه کردیم. براساس درصد زنده ماندن و همچنین کلنی های به دست آمده از کشت خالص، چنین به دست میاید نانوذرات اکسید روی سنتز شده، در غلظت ۰/۶ میلیگرم بر میلیلیتر، خاصیت مهارکنندگی بیشتری نسبت به سایر غلظت ها، دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.