سنتز سبز نانو ذرات نقره با استفاده از عصاره ی آبی گیاه پسته ی کوهی و بررسی خاصیت آنتی باکتریال مربوط به آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 سنتز سبز نانو ذرات نقره با استفاده از عصاره ی آبی گیاه پسته ی کوهی و بررسی خاصیت آنتی باکتریال مربوط به آن دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد سنتز سبز نانو ذرات نقره با استفاده از عصاره ی آبی گیاه پسته ی کوهی و بررسی خاصیت آنتی باکتریال مربوط به آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی سنتز سبز نانو ذرات نقره با استفاده از عصاره ی آبی گیاه پسته ی کوهی و بررسی خاصیت آنتی باکتریال مربوط به آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن سنتز سبز نانو ذرات نقره با استفاده از عصاره ی آبی گیاه پسته ی کوهی و بررسی خاصیت آنتی باکتریال مربوط به آن :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

نانوذرات نقره به دلیل خواص منحصر به فرد خود در مصارف مختلفی کاربرد دارند و بنا بر این سنتز و بررسی کاربردهای آن از اهمیت ویژه ای برخوردار است. کاربرد نانوساختارها معمولا به عنوان پیش ماده و یا اصلاح کننده مورد استفاده اند. در این مقاله با سنتز نانو ذرات نانو ذرات نقره با روشی سبز و زیست سازگار، خواص آنتی باکتریال ذرات بررسی شد و نتایج مطالعه با , UV-VIS SEM FT-IR مورد آنالیز قرار گرفت. با بررسی نتایج حاصل از تحقیق دریافتیم که سنتز نانو ذرات در شرایط گوناگون سبب تغییر در اندازه ی نانو ذرات سنتزی خواهند شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.