بررسی روند رگرسیونی عملکرد ارقام گندم نان در مرحله پنجه زنی در تاریخ های مختلف کاشت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی روند رگرسیونی عملکرد ارقام گندم نان در مرحله پنجه زنی در تاریخ های مختلف کاشت دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی روند رگرسیونی عملکرد ارقام گندم نان در مرحله پنجه زنی در تاریخ های مختلف کاشت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی روند رگرسیونی عملکرد ارقام گندم نان در مرحله پنجه زنی در تاریخ های مختلف کاشت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی روند رگرسیونی عملکرد ارقام گندم نان در مرحله پنجه زنی در تاریخ های مختلف کاشت :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

تاریخ کاشت یکی از مهم ترین عوامل موثر بر عملکرد گیاهان زراعی است. به منظور بررسی روند رگرسیونی عملکرد ارقام گندم نان در مرحله پنجه زنی در تاریخ های مختلف کاشت، آزمایشی طی سال زراعی (۹۵-۱۳۹۴) در اراضی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل (دشت مغان) اجرا شد. تیمارهای تاریخ کاشت در پنج سطح شامل اول آبان، بیستم آبان، دهم آذر، سی ام آذر و بیستم دی ماه در کرت های افقی و تیمارهای ژنوتیپ در پنج سطح (N-91-9، N-91-8، N-87-20 و ارقام شاهد گنبد و مروارید) در کرت های عمودی با استفاده از طرح کرت های نواری (Strip Plot) در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار بود. به منظور بررسی بهترین برازش مدل رگرسیونی عملکرد وزن تر و خشک در تاریخ های مختلف کاشت تمام مدلها تست و در نهایت مدل توانی (Power) با بالاترین مقدار ضریب همبستگی، ضریب تبیین و ضریب تبیین اصلاح شده انتخاب شد. بر این اساس از تاریخ کاشت اول تا پنجم ارقام مختلف گندم دارای کاهش در وزن تر و وزن خشک شدند که این کاهش در صفت وزن تر اندکی بیشتر از وزن خشک بود. همچنین این کاهش عملکرد در هر دو صفت بین تاریخ کاشت اول و دوم با شدت بیشتری نسبت به تاریخ های کاشت بعدی بود. نتیجه این آزمایش نشان داد که در منطقه مغان کشت ارقام گندم نان نبایستی از حداکثر ۲۰ آبان به بعد به تاخیر افتد زیرا با کاهش دمای هوا و خاک میزان پنجه زنی کاهش می یابد که این افت و کاهش در تاریخ کاشت اول آبان به بعد با شدت و شیب بیشتری همراه بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.