بررسی آلودگی تولید شده در شهرستان سنندج به برخی عناصر سنگین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی آلودگی تولید شده در شهرستان سنندج به برخی عناصر سنگین دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی آلودگی تولید شده در شهرستان سنندج به برخی عناصر سنگین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی آلودگی تولید شده در شهرستان سنندج به برخی عناصر سنگین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی آلودگی تولید شده در شهرستان سنندج به برخی عناصر سنگین :

تعداد صفحات :۲۲

چکیده مقاله:

آلودگی محیط زیست با فلزات سنگین و انتقال آن به محصولات زراعی به عنوان یک مشکل جهانی در حال گسترش، مطرح می باشد. رشد سبزیجات در محیط های آلوده می تواند باعث جذب و تجمع و تغلیظ ترکیبات آلاینده دربافت سبزیجات شود. تماس محیطی با چنین ترکیباتی از جمله فلزات سنگین یک عامل خطر کاملا برای بروز انواع سرطان است. این تحقیق با هدف تعیین غلظت فلزات سرب، کادمیم و آرسنیک در خاک و سبزیجات (تره، تربچه وجعفری) برداشت شده از برخی مناطق شهر سنندج صورت گرفته است. روش بررسی: در این مطالعه غلظت سه نوع فلز سنگین (آرسنیک، سرب، کادمیوم) در سبزیجات (جعفری، تره، تربچه) کشت شده و خاک دو منطقه (دوشان ونایسر) از شهر سنندج بررسی و تعیین گردید، در این راستا تعداد۳۶ نمونه سبزی و۴ نمونه خاک در طول یک روز تهیه گردید و پس از تغلیظ نمونه ها غلظت فلزات مورد نظر توسط روش جذب اتمی تعیین شد. نتایج داده های بدست آمده در قالب تجزیه واریانس سه عامل با استفاده از نرم افزار SAS با نسخه۹.۲ انجام گرفت و نمودارها با استفاده از نرم افزار Excel 2013 ترسیم گردید. یافته ها: بیشترین و کمترین مقدار سرب به ترتیب مربوط به سبزی جعفری (۴۱/۶۹۰۰ میکروگرم بر کیلوگرم) و تره (۲۳/۱۶۶۳میکروگرم بر کیلوگرم) می باشد. بیشترین و کمترین مقدار کادمیوم به ترتیب مربوط به تربچه (۲/۴۳۶۲ میکروگرم بر کیلوگرم) و تره (۰/۷۴۸۵ میکروگرم بر کیلوگرم) می باشد. بیشترین و کمترین مقدار آرسنیک به ترتیب مربوط به سبزی جعفری (۳۹/۱۲۷۱ میکروگرم بر کیلوگرم) و تره (۱۸/۶۷۴۵ میکروگرم بر کیلوگرم) می باشد. بیشترین و کمترین مقدار رطوبت به ترتیب مربوط به سبزی تره (۸۳/۶۷۰۳ میکروگرم بر کیلوگرم) و جعفری (۷۳/۳۳۲۱ میکروگرم بر کیلوگرم) می باشد. نتایج مطالعه نشان داد که غلظت فلزات سرب، کادمیم وآرسنیک در تمام نمونه ها کم تر از حدود حداکثر مجاز (WHO/FAO) می باشد و بین کلیه تیمارهای تحت بررسی از لحاظ عنصر سنگین سرب در سطح ۱ درصد ( p<0/01 ) اختلاف معنی داری وجود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.