ارزیابی تنوع ژنتیکی خصوصیات جوانه زنی ارقام مختلف گندم تحت شرایط اعمال نانو ذره نقره برای با روش چند متغیره


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی تنوع ژنتیکی خصوصیات جوانه زنی ارقام مختلف گندم تحت شرایط اعمال نانو ذره نقره برای با روش چند متغیره دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی تنوع ژنتیکی خصوصیات جوانه زنی ارقام مختلف گندم تحت شرایط اعمال نانو ذره نقره برای با روش چند متغیره  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی تنوع ژنتیکی خصوصیات جوانه زنی ارقام مختلف گندم تحت شرایط اعمال نانو ذره نقره برای با روش چند متغیره،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی تنوع ژنتیکی خصوصیات جوانه زنی ارقام مختلف گندم تحت شرایط اعمال نانو ذره نقره برای با روش چند متغیره :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

هدف از انجام این تحقیق بررسی تنوع ژنتیکی جوانه زنی ده رقم گندم تحت تاثیر نانو ذرات نقره در شرایط درون شیشه ای (In vitro) می باشد. جوانه زنی ارقام گندم در چهار غلظت (ppm10000، ۵۰۰۰، ۱۰۰۰ و شاهد یا صفر) نانو ذره نقره با ۴ تکرار و در قالب طرح فاکتوریل بر پایه ی کاملا تصادفی بررسی شد. صفات طول ریشه چه و ساقه چه، نسبت ریشه چه به ساقه چه، سرعت، درصد، متوسط زمان و شاخص جوانه زنی، متوسط جوانه زنی روزانه، سرعت ظهور گیاهچه و شاخص بنیه اندازه گیری شد. براساس نتایج، تجزیه به مولفه های اصلی و تجزیه ی کلاستر ارقام اروم و پارسی بیشترین میزان برای خصوصیات جوانه زنی داشتند و در مقابل ارقام میهن، پیشگام و مهرگان دارای کمترین میزان جوانه زنی بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.