بررسی اکتشافی مدل مدیریت بحران با مدیریت سیل در شهرداری منطقه ۳ (مطالعه موردی: سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اکتشافی مدل مدیریت بحران با مدیریت سیل در شهرداری منطقه ۳ (مطالعه موردی: سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران) دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اکتشافی مدل مدیریت بحران با مدیریت سیل در شهرداری منطقه ۳ (مطالعه موردی: سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اکتشافی مدل مدیریت بحران با مدیریت سیل در شهرداری منطقه ۳ (مطالعه موردی: سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اکتشافی مدل مدیریت بحران با مدیریت سیل در شهرداری منطقه ۳ (مطالعه موردی: سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران) :

تعداد صفحات :۲۵

چکیده مقاله:

مخاطرات طبیعی به عنوان بخشی از واقعیت های گریزناپذیر محسوب می شوند که عمدتا کنترل وقوع آن ها خارج از عهده بشر است. همواره باید مجموعه ای از طرح ها و برنامه های عملی برای مواجهه با تحولات احتمالی آینده در سازمان ها تنظیم شود و مدیران باید درباره اتفاقات احتمالی آینده و آمادگی رویارویی با وقایع پیش بینی نشده را کسب کنند. در این مقاله بررسی اکتشافی مدل مدیریت بحران با مدیریت سیل در شهرداری منطقه ۳ صورت گرفته است. برای این پژوهش از روش پیمایشی،توصیفی و توزیع پرسشنامه در بین متخصصین استفاده گردیده است. شیوه نمونه گیری تحقیق غیر تصادفی بوده است و جهت تجزیه و تحلیل داده ها از نرم افزار اس پی اس اس ۲۲ و آزمون رگرسیون استفاده شده است. ضریب بتا به ترتیب برای متغیرهای اصلی مربوط به سوالات پرسشنامه شامل برنامه ریزی نیروی انسانی، رشد و توسعه نیروی انسانی، نقش نیروی انسانی در پیشگیری از بحران، برنامه ریزی سیستم اطلاعات، عوامل فرهنگی ۰/۶۶۸، ۰/۴۰۳، ۰/۲۴۱، ۰/۵۳، ۰/۳۵۵ به دست آمده و برای هر یک از این مولفه های اصلی یک سری زیر مولفه نیز بیان گردید و میانگین و انحراف معیار این زیر مولفه ها محاسبه گردید. نتایج تحقیق نشان داد که متغیر مستقل برنامه ریزی نیروی انسانی بیشترین میزان ضریب بتا را به خود اختصاص داده است. اگر میزان متغیر مستقل برنامه ریزی نیروی انسانی به اندازه یک واحد افزایش یابد متغیر وابسته مدیریت بحران ۰/۶۶۸ افزایش خواهد یافت و اثر گذار خواهد بود و فرآیند مدیریت بحران به شکل مطلوب تری انجام می شود. زیر مولفه متغیر برنامه ریزی نیروی انسانی اعم از کارمند یابی و جذب نیرو از اهمیت فوق العاده ای در برنامه ریزی نیروی انسانی در مدیریت بحران برخوردار است. تشکیل تیم های کارآمد و تعریف پروژه های مختلف برای تیم ها، با توجه به توان و تخصص آنها، اصلی کلیدی در مدیریت و کنترل فعالیت های کاری مرتبط با مدیریت بحران می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.