حذف بور از آب آشامیدنی به وسیله کربن فعال اصلاح شده با نانو ذره تنگستن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 حذف بور از آب آشامیدنی به وسیله کربن فعال اصلاح شده با نانو ذره تنگستن دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد حذف بور از آب آشامیدنی به وسیله کربن فعال اصلاح شده با نانو ذره تنگستن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی حذف بور از آب آشامیدنی به وسیله کربن فعال اصلاح شده با نانو ذره تنگستن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن حذف بور از آب آشامیدنی به وسیله کربن فعال اصلاح شده با نانو ذره تنگستن :

تعداد صفحات :۲۲

چکیده مقاله:

در این مطالعه، حذف اسید بوریک از محلول آبی با کربن فعال آغشته شده با اسید سالیسیلیک اسید اصلاح شده با نانو ذره اکسید تنگستن مورد بررسی قرار گرفت. مقدار جاذب، غلظت اولیه بور، درجه حرارت، میزان تکان دادن و ضخامت فیلم سلیسلیک اسید به عنوان پارامتر انتخاب شد . راندمان حذف بور با افزایش مقدار جاذب، دما و ، pH افزایش می یابد و باعث کاهش غلظت اولیه بور می شود. به دلیل اینکه ضخامت اسید سالیسیلیک اسید بر کربن فعال تا ۰/۰۸۸ نانومتر نازک می شود، بازده افزایش می یابد و پس از آن، بازدهی کاهش می یابد. میزان تکان خوردن بر راندمان حذف اثر ندارد. در نتیجه، مشخص شد که استفاده از اسید سالیسیلیک به عنوان یک ماده آغشته برای کربن فعال و نانو ذره اکسید تنگستن موجب افزایش مقدار جذب بور شده است. حلقه لاکتون، که مناسب ترین ترکیب بین اسید اوریک و گروه cooH و OH اسید سالیسیلیک تشکیل میشود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.