تولید و بررسی خواص فیلم خوراکی ایزوله پروتیین آب پنیر حاوی نانوامولسیون های اسانس بیزه Grammosciadium ptrocarpumBioss


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تولید و بررسی خواص فیلم خوراکی ایزوله پروتیین آب پنیر حاوی نانوامولسیون های اسانس بیزه Grammosciadium ptrocarpumBioss دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تولید و بررسی خواص فیلم خوراکی ایزوله پروتیین آب پنیر حاوی نانوامولسیون های اسانس بیزه Grammosciadium ptrocarpumBioss  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تولید و بررسی خواص فیلم خوراکی ایزوله پروتیین آب پنیر حاوی نانوامولسیون های اسانس بیزه Grammosciadium ptrocarpumBioss،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تولید و بررسی خواص فیلم خوراکی ایزوله پروتیین آب پنیر حاوی نانوامولسیون های اسانس بیزه Grammosciadium ptrocarpumBioss :

تعداد صفحات :۲۱

چکیده مقاله:

GrammosciadiumptrocarpumBioss1 یکی از گیاهان بومی است که از نقطه نظر طعم خاص، ویژگی آنتی اکسیدانی و خاصیت ضدمیکروبی دارای اهمیت میباشد. هدف از این تحقیق، شناسایی و مقایسه ویژگیهای فیزیکی، مکانیکی، ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی و نیز خواص رهاسازی فیلمهای تولید شده از ایزوله پروتیین آب پنیر (WPI) حاوی امولسیون و نانوامولسیونهای دارای اسانس روغنی (GEO) در غلظت های ۰/۵ ، ۱و ۱/۵درصد میباشد . نانوامولسیون ها با استفاده از تویین ۸۰ و به روش فراصوت برای تولید سایز متوسط ۱۱۸ نانومتر تهیه شدند. طبق نتایج بدست آمده، وجود نانوامولسیون باعث بهبود خواص مکانیکی فیلم و کاهش نفوذپذیری نسبت به بخار آب(WVP)2 شد. پتانسیل آنتی اکسیدانی فیلم های دارای نانوامولسیونGEO نیز بالاتر از فیلم هایی بود که فقط حاوی امولسیون بودند. همچنین، فعالیت ضدمیکروبی فیلمهای حاوی نانوامولسیون و امولسیون هایGEO با افزایش غلظت در مقابل باکتری های گرم مثبت و گرم منفی افزایش پیدا کرد. که بدلیل اثر بازدارندگی اثر انکپسولاسیون می باشد که از رها و آزاد شدن اسانس GEO از ساختار فیلم ممانعت بعمل می آورد . مطالعاتی که برروی رهاسازی انجام شده است نشان می دهد که نرخ رهاسازیGEO در آب با افزایش دما افزایش پیدا کرد. نتایج بدست آمده در این تحقیق نشان دهنده پتانسیل بالای تولید بسته بندی نانوی WPI-GEO حاوی نانوامولسیون GEO، بعنوان روشی نوین در محافظت غذا در مقابل تغییرات میکروبی و اکسیداتیو می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.