تعیین ترکیب شیمیایی عصاره و اسانس ساقه باریجه کوهی به روش کلاسیک و دستگاهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین ترکیب شیمیایی عصاره و اسانس ساقه باریجه کوهی به روش کلاسیک و دستگاهی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین ترکیب شیمیایی عصاره و اسانس ساقه باریجه کوهی به روش کلاسیک و دستگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین ترکیب شیمیایی عصاره و اسانس ساقه باریجه کوهی به روش کلاسیک و دستگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین ترکیب شیمیایی عصاره و اسانس ساقه باریجه کوهی به روش کلاسیک و دستگاهی :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

گیاه باریجه از منطقه لار شهرستان آمل در استان مازندران جمع آوری شد. ساقه این گیاه جدا ودر سایه و مجاورت هوا،خشک وبه صورت پودر در آورده شد. عصاره گیری با متانول به مقدار ۶۵۰ میلی لیتر در ۴۰ گرم پودر ساقه گیاه باریجه انجام شد و با دستگاه روتاری عمل حلال پرانی انجام گرفت. همچنین تستهایی برای شناسایی ترکیبات ساقه بر روی عصاره متانولی و اسانس انجام شد. راندمان استخراج عصاره متانولی ساقه گیاه باریجه توسط روش خیساندن ۸.۳۳ % و برای اسانس ۰/۰۸ را نشان میدهد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.