بررسی تست های غربالگری در تعیین فلاونویید، تانین، ساپونین، آلکا لویید، ترپنویید و گلیکوزید در گیاه پونه کوهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تست های غربالگری در تعیین فلاونویید، تانین، ساپونین، آلکا لویید، ترپنویید و گلیکوزید در گیاه پونه کوهی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تست های غربالگری در تعیین فلاونویید، تانین، ساپونین، آلکا لویید، ترپنویید و گلیکوزید در گیاه پونه کوهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تست های غربالگری در تعیین فلاونویید، تانین، ساپونین، آلکا لویید، ترپنویید و گلیکوزید در گیاه پونه کوهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تست های غربالگری در تعیین فلاونویید، تانین، ساپونین، آلکا لویید، ترپنویید و گلیکوزید در گیاه پونه کوهی :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

گیاه پونه کوهی با نام علمی Mentha pulegium از روستای ورسک واقع در شهرستان سوادکوه استان مازندران جمع آوری گیری به روش ها به مدت یک هفته در سایه خشک شدند. نمونه خشک شده ابتدا آسیاب شده و سپس عصاره شده است. نمونه سوکسله و از طریق حلال اتانول به مقدار ۰۵۳ میلی لیتر و ۰۳ گرم گیاه پونه کوهی انجام گرفت و حلال پرانی به کمک روتاری انجام گرفت و برای خشک شدن کامل به مدت سه روز در دمای اتاق خشک شد. تستهای غربالگری بر روی گیاه پونه کوهی به منظور شناسایی فلاونویید، تانین، ساپونین، آلکا لویید، ترپنویید و گلیکوزید انجام شد. تستهای غربالگری گیاه، حضور فلاونویید، ترپنویید، ساپونین،گلیکوزید،تانین و آلکالوییدها در عصاره را نشان داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.