ارتباط معماری و سیاست در در شکل گیری الگوی معماری و شهرسازی نمونه موردی : تفکر کمونیستی در دو کشور روسیه و کره شمالی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارتباط معماری و سیاست در در شکل گیری الگوی معماری و شهرسازی نمونه موردی : تفکر کمونیستی در دو کشور روسیه و کره شمالی دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارتباط معماری و سیاست در در شکل گیری الگوی معماری و شهرسازی نمونه موردی : تفکر کمونیستی در دو کشور روسیه و کره شمالی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارتباط معماری و سیاست در در شکل گیری الگوی معماری و شهرسازی نمونه موردی : تفکر کمونیستی در دو کشور روسیه و کره شمالی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارتباط معماری و سیاست در در شکل گیری الگوی معماری و شهرسازی نمونه موردی : تفکر کمونیستی در دو کشور روسیه و کره شمالی :

تعداد صفحات :۲۵

چکیده مقاله:

رابطه میان معماری و شهرسازی و ساختار نظام سیاسی چیست و سبکهای مختلف معماری بخصوص در معماری و منظرشهری پایتختها چگونه میتواند این رابطه را بیان نماید یک راه برای دستیابی به پاسخ این سوال خوانش طراحی شهری و سبکهای معماری به عنوان بازتابی از پروژه سیاسی یک حکومت و به ویژه ایجاد ایدیولوژی است، به طوریکه مشخصات این ایدیولوژی را در ساختمانها، ساختارها و طراحی مناظر شهری، بتوان دریافت. ساختمانها نه فقط بازتابدهندهی پروژههای سیاسی حکومت هستند، بلکه در حقیقت، ابزار مهمی هستند که حکومت، قدرت و اقتدار خود را با آن تاسیس می کند. به بیان دیگر، ارایه مطالعات در این بخش بر مبنای این فرض است که ساختمان شهری پایتخت یکی از مکانیسم های کلیدی است که حکومت به وسیله ی آن ایدیولوژی خودش را می سازد. قدرتش را تولید می کند و اقتدار و صلاحیتش را مشروعیت می بخشد. از اینرو بازنمایی قدرت و نظام سیاسی حاکم بر جامعه به عنوان یکی از موضوعات تحلیلی مشترک میان معماری و سیاست مورد توجه می باشد. تاریخ تحول علوم انسانی شاهد تغییرات مختلف مفهوم قدرت بوده است. نگاه کلاسیک، قدرت را به عنوان روایتی کلان، تجسم یافته در نهاد دولت می بیند. در این میان این پژوهش به بررسی تاثیر تفکر کمونیستی بر معماری و شهر میپردازد و به دنبال پاسخی برای چگونگی این ارتباط است. روش پژوهش از نوعی کیفی است و با تحلیل به استخراج چگونگی این ارتباط میپردازد. یافته های پژوهش بیانگر آن است که در هر دوره ای که حکومت قدرت داشته است معماری در خدمت این قدرت بوده است در تفکر نظام کمونیستی و حاکمیت فونکسیونالیسم بر معماری و شهرسازی به معنای استعمار و استثمار فضا به نفع قدرت و ثروت است. به عبارتی دیگر اگر معمار نگاه صرف علمی و تکنوکراتیک در طراحی فضا داشته باشد به معنای این است که او وارد فرآیند استعمار فضا به نفع قدرت شده است. دو کشور مورد بررسی در این مقاله روسیه کمونیستی و کره شمالی است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.